About me

Beauty & parfum


Hii, leuk dat je een kijkje neemt op mijn about me pagina. Op deze pagina kun je meer te weten komen over mij.
Mijn naam is Maureen en ik ben 23 jaar oud, ik ben gek op beauty en make-up, mijn favoriete make-up merken op dit moment zijn: Urban Decay, Catrice, Mac, en NYX.

Ik kom oorspronkelijk uit Maastricht, ik ben dus een echte Limburgse die gek ik op carnaval en zuurvlees, helaas ben ik niet meer woonachtig in die prachtige stad.
Ik ben bijna 1,5 jaar geleden begonnen met bloggen, nadat ik het eerst op een wordpress domein deed besloot ik later om een eigen domein aan te schaffen.
Hier werd mijn allereerste site geboren, één jaar lang heb ik regelmatig artikelen geplaatst maar uiteindelijk had ik er geen zin meer in dus ik besloot een nieuwe blog te starten.

Dat werd BeautyCreatures, een geheel nieuwe blog met een nieuwe naam en een nieuw concept. Ik richt me nu niet alleen op beauty maar ook op lifestyle.
Zo kan ik meer mensen bereiken, ik vind het hartstikke leuk om te bloggen en ik steek hier dan ook veel tijd in. Dit alles doe ik met veel plezier.

Naast bloggen hou ik ook heel erg van: shoppen, lezen, uit eten, stappen, sporten en gamen. Ook ben ik gek op series en horror films, iedere dag kijken mijn vriend en ik wel een film of serie.

Ik ben ook van plan om binnenkort weer video’s voor YouTube te gaan opnemen. Dit zullen vooral beauty video’s zijn, maar ook DIY en leuke tags.
En natuurlijk ook zo nu en dan een challenge want ja dat hoort er natuurlijk ook bij. Ik weet niet precies wanneer de eerste video online gaat komen, dat komt omdat ik nog een beetje aan het zoeken ben naar een goede setting. De setting in de video’s van mijn vorige YouTube kanaal was alles behalve professioneel. Dat moet wel verbeterd worden.

Wil je nog meer over mij te weten komen? Laat dan je vraag achter in de comments en ik zal hem voor je beantwoorden.