Beauty

Secret Project

Secret project BeautyCreatures

Het is al even stil hier op BeautyCreatures, dat komt omdat ik erg druk ben. En nee het is niet goed te praten en het is ook geen smoes. Het is juist erg leuk!
Misschien heb je het al voorbij zien komen als je mij persoonlijk volgt, zo niet dan ga ik je in dit artikel vertellen waarom het zolang stil is geweest.
Zeer binnenkort ( ik ga nog geen datum noemen) wordt mijn beauty webshop gelanceerd. Deze komt dan ook hier op mijn blog te staan en staat uiteraard in het teken van beauty. Je zal er veel make-up, huidverzorging en parfums vinden. Ik ben hier al heel erg lang mee bezig, het is namelijk een hele klus om te maken. Ik ben nu al ontzettend trots op het resultaat. Ook kan ik vertellen dat we alvast één luxe make-up merk hebben. Het is een Nederlands merk maar hier niet zo bekend. De komende tijd zal er nog veel meer worden toegevoegd, waaronder unieke make-up die hier niet te krijgen is.

Met de beauty webshop, wil ik ervoor zorgen dat iedereen make-up kan kopen, dat het betaalbaar is en dat er unieke producten tussen zitten die niet te krijgen is in Nederland zoals ik hierboven zei. Ik verwacht dat ik volgende week de lancering kan doen. Stiekem hoop ik dat het deze week nog wordt maar dat is even afwachten.
Ben je benieuwd naar alles rondom de webshop? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief hier op mijn blog, of volg mij via social media.

Ben je benieuwd naar de producten? Welk product/ merk moet de webshop echt hebben? Laat het weten in de comments!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xoxo

Beauty & parfum

One Commnet on “Secret Project

Geef een reactie