Lifestyle

Maurice, deze is voor jou!

Maurice deze is voor jouw!
Beauty & parfum

Dit keer een heel ander artikel. Vandaag schrijf ik een artikel speciaal voor Maurice.
Maurice is mij heel dierbaar, vandaar dat ik dit artikel aan hem opdraag. Ik ken Maurice nu al een aantal jaar. Ik heb hem leren kennen als iemand die altijd voor anderen klaar staat. En met altijd bedoel ik ook letterlijk altijd, hij is altijd bezig om anderen te helpen, hoe zwaar hij het zelf ook heeft. Iedereen kan op hem bouwen, nooit denkt hij aan zichzelf. Naast dat hij voor andere mensen zorgt, draagt hij ook de zorg over zijn ouders. Ondanks dat dit heel erg zwaar is doet Maurice het toch. Hij denkt letterlijk nooit aan zichzelf, het enige wat hem interesseert zijn anderen.

Maurice is herstellende van een verschrikkelijke ziekte, de ziekte die we allemaal kennen, de ziekte waar we allemaal zo’n hekel aan hebben. En zelfs nu blijft hij klaarstaan voor mensen, hij blijft zich inzetten voor mensen in nood, dat terwijl hij het zelf niet breed heeft. Alles wat hij kan doen en geven, doet en geeft hij. Maurice is een heel speciaal persoon met een hartje van goud. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet vaak mensen tegen kom die zo gedreven zijn om anderen te helpen.
Nu Maurice herstellende is van die vreselijke ziekte, vind ik dat het tijd is voor hem! Ik heb dan ook een doneer actie gestart. Omdat ik het tijd vind dat Maurice nu eens aan zichzelf mag denken, Ik zou het super tof vinden als we een mooi bedrag zouden kunnen binnen halen. Maurice verdiend het om op een lange vakantie te gaan en zijn zorgen even te vergeten. Uiteraard mag hij nu ook eens in het zonnetje worden gezet. Niemand verdiend het meer dan Maurice op dit moment.

Het is mooi om te zien wat Maurice zelfs nu voor andere mensen doet. Maar het doet me ook pijn, pijn omdat Maurice alles weggeeft om een ander in nood te helpen, pijn omdat Maurice zelf niet weet hoe het is om te genieten. Zeg nou zelf, dat verdiend hij toch? Ik hoop dat deze actie een daverend succes wordt puur voor Maurice! Hij verdiend het als geen ander!

Op de homepage staat een doneer knop, iedere euro helpt! Laten we er samen voor zorgen dat Maurice een heerlijk ontspannen tijd tegemoet kan gaan.
Meer weten over de doneer actie voor Maurice? Klik op de link —> Doneer actie Maurice

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Geef een reactie