Lifestyle

Virals and Music

Virals and Music
Beauty & parfum

Virals en goede muziek, wie houdt er niet van? Ik vind het ontzettend leuk om naar grappige,leuke en ontroerende videos te kijken. Eigenlijk ben ik hier iedere dag mee bezig, ik zoek naar leuke video’s en luister ondertussen de hele dag muziek.
Ik kan gewoon niet zonder, tijdens al mijn zoeksessies ben ik heel wat leuke video’s en muziek tegen gekomen, het lijkt me leuk om iedere week een nieuwe update te doen met leuke video’s én muziek die ik ben tegengekomen.

Aangezien Beautycreatures ook een lifestyle blog is leek het me leuk om ook dit hier te delen. Gewoon omdat het bij me past en ik graag leuke dingen deel.
Is dit nu echt iets voor jouw? Goed nieuws want vanaf nu kun je het hier vinden. Ben je al abonnee van mijn blog? Dan ontvang je iedere week een mailtje, ben je dat nog niet? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief van BeautyCreatures.nl

Veel plezier met alle video’s! Je kunt de nieuwe pagina vinden onder lifestyle.

Virals:

Bij de 1e viral ging ik helemaal stuk haha, ik vond hem geweldig. De 2 video is van een (inmiddels vast) groepje, een jaar geleden zag ik hun 1e filmpje en ben altijd blijven kijken. Het laaste filmpje kon ik niet laten om niet te delen.

De leukste nummers die ik tegenkwam:

Tsja, het eerste nummer.. Ik vind het eerlijk gezegd gewoon een heerlijk nummer, hou er wel van.
En dan Metallica, waarom Metallica?  Hallo.. HET IS FUCKING METALLICA!

Martin Garrix, ja die kan gewoon echt niet ontbreken, zijn laatste nummer is zoals altijd weer geweldig. Gewoon een lekker dance nummer!
#TeamGarrix <3

Het laatste nummer is gewoon lekker voor de zomer, zon zee strand en cocktails en bier! Dat samen met dit nummer maakt het tot een perfecte dag!


Geef een reactie