Lifestyle, Make-up, Persoonlijk

Droom make-up artist waar maken

Droom make-up artist
Beauty & parfum

Na verschillende cursussen en opleidingen ben ik er toch achter gekomen dat make-up mijn grootste passie is. Uren ben ik bezig met het bekijken van nieuwe looks die ik online vind. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed, ik moet op de hoogte blijven van de nieuwste looks.  Zoals je kunt lezen vind ik het ontzettend leuk om met make-up bezig te zijn Ik heb de studies schoonheidsspecialiste, wellness specialist. nagelstyling en de cursus thuiskapper gedaan.

Dit vond ik allemaal super leuk om te doen. Toch miste ik iets, een honger die niet gestild kon worden. Ik miste het om mijn eigen creativiteit, passie en ideeën kwijt te kunnen in wat ik deed. Ik hield al enorm veel van make-up en besteedde hier al veel aandacht aan. Toch begon ik meer en meer te spelen met het maken van ooglooks, van naturel en rustig tot iets heftigs. Ik had er plezier in en begon dit steeds meer te krijgen. De hele dag door besteed ik aandacht aan make-up, iedere winkel, online shop werd afgespeurd op zoek naar producten die bij me passen. Producten waarmee ik iets moois kan creëren, iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Want dat is iets wat ik het liefste doe, mijn creativiteit kwijt kunnen. En mensen mooier  maken. Ja je leest het goed Mooier maken. Want iedereen is mooi! Een make-up artist kan je alleen maar mooier maken omdat je mooi bent. Althans dit is zoals ik het zie, denkwijze kunnen altijd verschillen natuurlijk. En gelukkig maar anders werd het een saaie boel.

Ik droom er echt van om dit te kunnen waarmaken, zodat ik over een tijdje kan zeggen: Ik ben Make-up artist, oftewel visagiste. Hoe ontzettend gaaf klinkt dat?
Natuurlijk heb ik alles al uitgezocht, ik heb de perfecte school gevonden, alles erop en eraan en de docent is geen onbekende in de visagie wereld.
Tegenover andere scholen is deze school goedkoper, ik heb scholen gezien waarvan ik dacht, jeetje wat een prijzen.

De school waarnaar ik wil gaan is best prijzig, ik kan dit helaas niet zelf bekostigen. Hoe erg ik het ook vind, het gaat helaas niet. Daarom heb ik besloten een crowdfunding te starten. Ik verwacht absoluut niet het bedrag binnen te halen, ik ben tevreden met alle kleine beetjes die gedoneerd worden, deze belanden uiteindelijk als de actie over is op mijn spaarrekening. Zo kom ik natuurlijk toch een stapje dichter bij mijn droom.

Ik heb via social media al mijn donatie link gedoneerd, deze staat ook op de homepage van mijn blog. Het lijkt me leuk om  een mini serie over deze actie te doen.
Iedere 2 weken zal ik dan een update plaatsen over hoe de weg naar mijn droom verloopt. Dit leek me een super leuk idee, zo kan iedereen mee lezen en zien dat het nooit onmogelijk is om je droom waar te maken.

Hoe klein je stapjes ook zijn, ook al merk je geen verschil. Iedere dag kom jij dichter bij je droom! Onthoudt dat goed.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xoxo

Geef een reactie