Beauty, Beauty tips, Make-up

Mijn favoriete make-up producten van april

Mijn favoriete producten van april
Beauty & parfum

De hele dag ben ik bezig met allerlei beauty producten. Ik koop en test beauty producten en vaak zit er een product bij wat ik echt ontzettend goed vind.
Zo heb ik ondertussen een hele verzameling met favorieten, het leek me ontzettend leuk om deze producten met jullie te delen. Wie weet zitten er ook wel een aantal favoriete beauty producten van jullie tussen. Iedere maand wisselt er wel iets in mijn favorieten stash. Soms veranderd er niks, het is maar net wat ik tegenkom.


Maybelline Superstay 24H:
Deze foundation vind ik echt ontzettend fijn, hij is goed dekkend en je kunt hem goed opbouwen. Ik hou van een dun laagje foundation.Bij sommige foundations,voel ik het toch zitten ondanks het dunne laagje.
Dat heb ik bij deze totaal niet en dat vind ik echt enorm fijn. Deze foundation blijft zoals de naam al zegt 24 uur zitten.
Toen ik dit las had ik zoiets van ‘hmm het zal wel’ toch werd ik verrast door deze foundation. Binnenkort lees je er meer over in een review.
Maybelinne Superstay 24h

 

Maybelline Superstay Matte Ink:
Ik heb 2 Superstay Matte Ink lipsticks van Maybelline. Beide zijn allebei ontzettend fijn, als een van deze twee lipsticks op gedaan hebt, laat het dan even drogen en houd je mond open. Nadat de lipsticks zijn opgedroogd ( dit doen ze binnen 2 min) kun je zonder zorgen de deur uit. Ik heb zelf de kleuren 010 Dreamer en 030 Romantic.
Beide zijn super mooie kleuren en houden ontzettend lang.Ik heb beide apart gedragen tijdens een avond en nacht feesten. De lipsticks hebben een hoop alcohol en eten overleefd. En na heel wat uurtjes zaten ze er nog steeds even goed op als toen ik ze aanbracht. Dikke aanraders dus!
De kleur 030 Romantic is een felle donker roze kleur, de kleur 010 Dreamer is een hele lichte roze kleur. Beide kleuren zijn erg mooi.
Maybelline superstay matte ink 010 dreamer & 030 Romantic

 

Peggy Sase loose powder:
Op school heb ik een hele fijne poeder gekregen, deze zat bij de makeup en andere spullen die ik op mijn opleiding kreeg.
Op het moment dat ik deze poeder kreeg, gebruikte ik een andere poeder dus ik keek niet zo snel naar deze om. Toch bleef de poeder mijn interesse houden.Een tijdje later besloot ik de poeder dan toch te proberen en deze beviel me zo goed dat ik hem ben blijven gebruiken. Het is een losse transparante poeder.
Deze fixeert je makeup en voorkomt dat je gaat glimmen, zonder deze poeder is mijn makeup echt niet goed. Ik kan hem dan ook aanraden.
Peggy Sage Transparant loose powder

Geef een reactie