Series

The End of the F***ing World

The end of the fucking world
Beauty & parfum

Sinds een tijdje kijken wij The end of the fucking world, een super leuke serie op Netflix. Deze serie komt uit 2017 en heeft daardoor nog maar één seizoen.

Hopelijk komen er meer seizoenen want deze serie is ontzettend leuk! De afleveringen duren niet lang, hooguit maar 20 minuutjes. Aan de ene kant is het jammer dat ze maar zo kort zijn, aan de andere kant is deze serie super geschikt om even tussendoor te kijken. Toen we deze serie voorbij zagen komen op Netflix, trok de aparte naam ons al meteen aan. We besloten de trailer te kijken en die vonden we er interessant uitzien, dat niet alleen we lagen ook al meteen in een deuk. Aflevering 1 werd gestart en zo begonnen we te kijken.

Beschrijving:

 James en Alyssa gaan op een bizarre reis. Ze zijn allebei zeer excentriek. James is zeventien jaar en denkt dat hij psychopaat is. Toen hij negen jaar oud was stak hij bijvoorbeeld zijn hand in gloeiend heet frituurvet, om maar iets te voelen. James heeft maar weinig ideeen voor zijn leven, maar wel is hij vastberaden om iemand te vermoorden.

Zijn potentiële slachtoffer wordt hem op een presenteerblaadje aangeboden als op een dag Alyssa voor zijn neus staat. Zij ziet wel iets in James en hij besluit te doen alsof, zodat hij haar later kan omleggen.

Wij vinden deze serie echt geweldig, hij kijkt lekker weg en wordt ook niet voorspellend of saai. Deze serie scoort dan ook niet voor niets een 8.2 op IMDB.
Een serie als deze zie je niet vaak en dat is leuk, James en Alyssa zijn ook ontzettend goed gecast samen. Als je niet van zwarte humor houdt, is deze serie misschien niet zo geschikt. Toch zou ik je aanraden om een aflevering te kijken. Het leukste aan deze serie is dat het niet zo voorspelbaar is. De meeste series vind ik toch voorspelbaar en The End Of The F***cking World onderscheid zich daar goed in.

Wij kijken nu al uit naar seizoen 2 en hopen dat deze snel op Netflix verschijnt. Ken jij deze serie? En wat vind je ervan?
Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! XoxoGeef een reactie