Beauty, Haarverzorging

Kruidvat Color Remover

Kruidvat Color Remover
Beauty & parfum

Ik had weer eens zin om mijn haar te verven. Helaas had ik kleur verschil in mijn haar en dus wist ik dat verven niet in een keer goed zou gaan.
Mijn haar bleken wou ik absoluut niet dus ik ging kijken naar andere alternatieven. Ik kwam uit bij de Color Remover van Kruidvat. Deze color remover is beschikbaar in twee varianten, donkere tonen en lichte tonen.

Aangezien ik donkere verschillen in mijn haar had koos ik voor de donkere tinten variant. Ik nam de color remover mee en besloot het meteen te testen dus ik haastte me naar  huis. Eenmaal thuis aangekomen wist ik dat dit een enorm proces zou worden wat best wel wat tijd in beslag zou nemen. Totaal niet erg natuurlijk want ik wou mijn haar veranderen. Ik las de beschrijving en begon meteen, alles staat duidelijk uitgelegd en als de precies doet wat er staat kan er niks misgaan.

Wel moet je er rekening mee houden dat het product enorm stinkt en dat je het zeker nog een tijdje blijft ruiken als je haar nat is. ( Ja dus ook in de regen)
Het is een vieze geur die naar rotte eieren rook. Dat is echt een minpuntje aan deze color remover maar goed je kan niet alles hebben.
Nadat het een uur had ingetrokken moest ik mijn haar spoelen en na behandelen. Voor je dit doet moet je de beschrijving goed lezen! Je moet namelijk een aantal minuten je haar uitspoelen en goed ook. Als je dit niet op de juiste manier doet springen de kleur moleculen open waardoor je (oude verf) haarkleur weer tevoorschijn komt.

Let hiermee dus goed op!!

Nadat ik het een behoorlijke tijd had nagespoeld en de naverzorging had gedaan was ik eindelijk klaar. Mijn haar stonk nog steeds ontzettend maar ik was super benieuwd naar het resultaat. Ik föhnde mijn haar omdat ik het geduld niet had om te wachten totdat het natuurlijk droog was. Ik wou gewoon weten hoe het eruit zou zien.
Hieronder zie je het before and after resultaat.

Kruidvat Color Remover
Kruidvat Color Remover, de onderste twee foto’s zijn before foto’s. Zo was mijn haar dus voordat ik de color remover ging gebruiken.

De twee bovenste foto’s zijn after foto’s en zijn dus gemaakt nadat ik de color remover had gebruikt. Zoals je ziet is het een behoorlijk stuk lichter.
Ik was er super blij mee! Ondanks de enorme stank waar je letterlijk misselijk van wordt helpt dit product enorm en is het ook nog eens een stuk veiliger voor je haar dan bleken. Ik liet mijn haar even een paar dagen rusten en verfde mijn haar daarna in de gewenste kleur.

Ik ben echt super blij met hoe mijn nieuwe haarkleur is. Hij is veel beter uitgepakt dan de vorige keer toen ik ging verven. Dat de kleur nu zo goed uitpakt komt door de color remover dus ook voor jullie is hij het proberen waard! Hieronder nog een foto van hoe mijn haarkleur nu is!

Color remover

 

Geef een reactie