Film

The spirit of Christmas

The spirit of Christmas

In december keken we uiteraard veel kerstfilms, toen ik deze film tegen kwam trok deze meteen mijn interesse, ik hou echt van die romantische kerstfilms.
Deze leek me leuk dus hij werd gestart. We gingen heerlijk liggen en begonnen te kijken.

Beschrijving:

Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Ze krijgt de herberg echter niet verkocht aangezien de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds huist. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen.

Ik vond het een leuke film, heerlijk om weg te kijken tijdens de koude winterdagen in december. Het is een heerlijke film met een mooi verhaal.
Ik moet wel toegeven dat deze film Christmas Inheritance en Angels in the snow zeker niet kan overtreffen. Deze 2 films zijn namelijk mijn all time favorites!
Toch kan ik The spirit of Christmas zeker aanraden als heerlijke film, deze is ook geschikt om met vrienden en familie te kijken. Ik zal hem dit jaar zeker weer kijken tijdens de kerstperiode. Dit zal wel bij één keer per jaar blijven. Fun fact: Ik heb Christmas Inheritance vorig jaar 3 keer gekeken. Dat moest gewoon ik was verslaafd ofzo haha.

Je kan mij altijd blij maken met kerstfilms ik ben er gewoon dol op! De komende tijd zal ik nog 2 kerstfilms toevoegen, eentje daarvan is hoe kan het ook anders, de geweldige film: Angels in the snow. Deze mag gewoon niet ontbreken op mijn blog. Ik zal alvast een klein geheimpje vertellen, ik heb mijn tranen laten gaan bij: Angels in the snow.
Ik huil niet snel bij films dus dat geeft wel wat aan denk ik. Eigenlijk ben ik een beetje laat met deze films maar stiekem maakt dat niet uit. Je kan het hele jaar door kerstfilms kijken, althans dat vind ik haha.

The spirit of ChristmasBedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xoxo

Beauty & parfum

Geef een reactie