Lifestyle, Persoonlijk

De dingen die mij overkomen! Deel 1

De dingen die mij overkomen
Beauty & parfum

Samen met mijn verloofde, vriendinnen of alleen maak ik veel dingen mee. Het meeste gebeurt in mijn buurt en alles is eigenlijk wel lachen.
Toen mijn verloofde en ik naar deze buurt verhuisden waren we best wel enthousiast, de buurt zag er namelijk goed uit en alles leek vrij normaal.
Toch zijn we er helaas achter gekomen dat het allemaal wat minder mooi is dan het lijkt. Gelukkig zijn we op zoek naar een nieuw huis ver van hier. Helaas is er een wachttijd maar dat mag de pret niet drukken. Zoals je al kon lezen maken wij hier veel dingen mee, genoeg dingen om weer een leuke mini serie van te maken en dat ga ik ook zeker doen.

Ga lekker zitten, pak er thee, koffie en iets lekkers bij en ‘geniet’ van alles wat wij hier meemaken. Op het moment dat wij deze dingen meemaakte hadden we echt zoiets van wat is dit? Achteraf konden we natuurlijk enorm lachen.

1. Mensen die spullen vanaf de 5e verdieping omlaag gooien.
Ja, mensen gooien vanaf de 5e verdieping van hun flat spullen omlaag. En dan heb ik het niet over een vuilniszak ( Wat eigenlijk ook niet kan)
Ik heb het over, bankstellen, ijskasten, stoelen, tafels en ga zo maar door. Het is wel een paar keer per maand raak. Je schrikt je kapot als je weer eens een keiharde klap hoort. Maar zodra je uit het raam kijkt en de zooi ziet denk je: Ah ja het is weer zo ver.

2. Pakketbezorger met poep aan zijn schoen.
Toen ik dit meemaakte had ik echt een wtf gedachte, ik dacht eerste dat deze man een grap maakte maar hij was bloedserieus.
Ik kwam van het centrum en liep naar huis. uiteraard had ik oortjes met muziek in en liep ik op mijn gemak richting huis. Ik zag de pakketbezorger zijn schoen schrapen langs de stoeprand en dacht nog wat is die aan het doen? Opeens zie ik de pakketbezorger iets tegen mij zeggen. Ik haalde mijn oortjes uit en vroeg wat er was. Deze man zei letterlijk: Ik heb poep aan mijn schoen tegen me. Ik had echt zoiets van uhh oké? Ik keek hem aan, hij herhaalde: Ik heb poep aan mijn schoen. Ik antwoordde met: Oké dat is niet zo mooi, en liep verder. Ik vond het echt raar gewoon, uiteraard lag ik toen ik thuis was helemaal in een deuk. Al is dit wel één van de raarste dingen die ik hier meegemaakt heb.

3. Ik werd gebeten door een meeuw.
Zulke rare dingen kunnen echt alleen mij overkomen. Het is letterlijk een kenmerk van mij: Maureen maakt altijd rare dingen mee die een normaal persoon nooit overkomen.
Mijn verloofde en ik liepen terug van de winkel nadat we boodschappen hadden gedaan. Beide hadden we zin in een koekje en dus besloten we er een te eten.
Dat ging een tijdje goed, en ik had nog een klein stukje over. Opeens kwam er een meeuw recht op me af en beet me in mijn duim. Hij wou voor het koekje gaan en dat mislukte, uit schrik heb ik de hele buurt bij elkaar geschreeuwd ( Echter niemand keek op, echt een veilig gevoel haha) Ik voelde het wel even en heb meteen iets geleerd. Geen koekjes eten op straat!

Zo gebeuren er nog veel meer dingen, het is hier werkelijk nooit saai. Het leek me ontzettend leuk om dit met jullie te delen.
Lijkt jullie dit ook leuk? En welke dingen maken jullie mee?

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

Geef een reactie