Series

De leukste series!

13 Reasons why
Beauty & parfum

Na het maken van mijn vorige artikel met de beste films, vond ik het een leuk idee om een artikel te maken de de series die ik het leukste vind/vond om naar te kijken.
Ik ben best wel serie verslaafd en vind het heerlijk om series te kijken, ik heb nog veel series lopen die ik af moet kijken. Binnenkort maar eens een dagje serie kijken.
Hieronder deel ik met jullie de leukste series, of althans de series die ik het leukste vind!

13 reasons why (2017)
Dit is echt een steengoede serie. Ik ben er enorm verslaafd aan geraakt en kan niet wachten tot seizoen 2 beschikbaar komt.
De serie is heftig en schetst een realistisch beeld van wat er kan gebeuren, ik vind het een echte eye- opener en heb dan ook geen moment spijt van deze serie gehad.
Ik denk dat ik seizoen 1 binnenkort nog een keer ga bekijken want het duurt me te lang totdat seizoen 2 uitkomt!
13 Reasons whyGenre: Drama

Vampire diaries ( 2009 t/m 2017)
Wie kent deze serie niet? Dit is echt een heerlijke serie en uitgegroeid tot een van mijn meest favorieten! Ik ben echt helemaal van de wereld als ik dit kijk.
En zeg nou zelf, Damon is toch ook ontzettend lekker om naar te kijken? Stefan vind ik iets minder boeiend geef mij Damon maar, dat wordt een heerlijk avondje zwijmelen.
Alles aan deze serie is gewoon ontzettend goed, ik kan er niks slechts over verzinnen. Ook over deze serie schreef ik een review! –> The Vampire Diaries

The Vampire DiariesGenre: Drama, Fantasy

Stranger Things ( 2016)
Stranger Things is echt een super gave serie, ik kan echt niet zonder alles aan deze serie is top gewoon. De acteurs, het script echt alles!
Ik vind Eleven ( Millie Bobby Brown) echt heel erg goed acteren, ze speelt het zo goed en sterk echt niet normaal gewoon. Deze serie zit net als de andere series die ik in dit artikel beschrijf echt in mijn hartje, ik heb gehoord dat het na seizoen 4 klaar is met de serie. Ik hoop zo dat, dat niet waar is want ik wil meer seizoenen!
Stranger ThingsGenre: Drama, fantasy

Misfits ( 2009)
Deze serie ken ik nog maar kort maar wow wat is ie geweldig! Mijn vent kon deze serie al en vertelde er wat over.
Het klonk interessant voor mij dus ik besloot het een kans te geven, en ik ben blij dat ik dat gedaan heb.
Het is een ontzettend leuke serie die iedereen moet kijken, ik kan er echt geen genoeg van krijgen en kijk elke dag uit naar het moment dat we deze serie gaan kijken.
Ik schreef ook een review van deze serie. –> Misfits review

MisfitsGenre: Drama, Fantasy

Geef een reactie