Films, Home

De beste films van 2017

Conjuring 2
Beauty & parfum

Mijn verloofde en ik hebben vorig jaar heel wat goede en leuke films gezien. Ik heb er veel die ik echt gaaf vond. Deze wil ik graag met jullie delen, ik denk dat het grootste deel films horror zal zijn maar dat mag de pret niet drukken. Wie weet zit hier ook wel een leuke film voor jouw bij.

1. Creep: 2014/ 2015
Deze film was echt ontzettend gaaf, ik kreeg er gewoon koude rillingen van en vond hem oprecht eng. Het acteerwerk is zo ontzettend goed en staat ook erg dicht bij de realiteit. Dit zou je in het echt, gewoon kunnen overkomen en daar is goed op ingespeeld. De film is echt enorm creepy, deel 2 hebben we ook gezien en deze was nog beter!
Wij kunnen niet wachten op deel 3! Ik schreef een review over Creep 2 –> Creep 2 review
Creep beautycreaturesGenre: Horror, Thriller

 

2.  Everything Everything: 2017
Ik vond deze film echt geweldig, Ik heb zo ontzettend boeiend zitten kijken, ik vind het verhaal echt prachtig en diep. Er zijn mensen die hem niet zo goed vinden maar bij mij is het een hele grote favoriet. De film is echt ontzettend mooi en het verhaal raakt je en neemt je mee naar een andere wereld. Vanaf het moment dat ik de trailer zag was ik verkocht. Ik kon dan ook niet wachten om hem te zien. Ik schreef er ook een review over: –> Everything Everything

Genre:Drama, Romantiek
Everythng Everything

3.  12 FEET DEEP:2017
Deze vond ik ook echt top. De spanning was voelbaar vanaf het eerste moment. Veel films verliezen na een tijdje hun spanning maar deze film niet. Deze film houdt je tot het einde in zijn macht en dat is iets waar ik van hou bij films. Ik heb namelijk best wel vaak dat ik een film saai vind. Deze film zag ik voorbij komen en ik besloot de trailer te kijken. Deze zag er onwijs spannend uit dus ik stelde voor om hem een kans te geven. Ook over deze film schreef ik een review –> 12 feet deep

12 feet deepGenre: Thriller

4. The Conjuring  1 (2013)  & 2 (2016)
Deze vond ik ook zo ontzettend gaaf, ze zijn enorm goed! Mijn verloofde is ook helemaal fan van deze films want deze vind hij echt de beste!
De spanning wordt enorm goed opgebouwd en de effecten zijn enorm gaaf gedaan. Deze films zijn gewoon ontzettend goed en echt het kijken waard zeker als je een horror fan bent.
Conjuring 2Genre: Horror

5. Christmas Inheritance ( 2017)
Een kerstfilm kon natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje, ik ben namelijk dol op kerstfilms. Christmas Inheritance was een super leuke, vrolijke en romantische film.
Wij hebben hem ondertussen al 2 keer gezien en hij blijft echt heel erg leuk. Binnenkort gaan we hem nog een keer kijken want we kunnen er echt geen genoeg van krijgen.
Christmas Inheritance is echt de beste kerstfilm ooit!! Over deze film schreef ik ook een review. —–> Christmas Inheritance  

Christmas Inheritance 2017Genre: Romantiek

6 Angels in the snow ( 2015)
Angels in the snow is ook een ontzettend leuke kerstfilm, ik vond dit verhaal ook gewoon ontzettend mooi. Het verhaal zet je zeker aan het denken, ook heeft de film een twist die ik niet had zien aankomen en waarvan ik best wel schrok om eerlijk te zijn. Toch staat deze film op 2 met mijn meest favoriete kerstfilms ooit. Christmas Inheritance blijft mijn absolute nummer 1 en dat zal niet veranderen.
Angels in the snow 2015Genre: Family

Dit waren de leukste films die ik de laatste tijd heb gezien. Er zijn natuurlijk nog veel meer films die ik heb gezien maar die komen nog.
Ik ga namelijk ieder half jaar een update maken van de leukste films die ik gezien heb! Heb jij een van deze films ook gezien? En wat vond je ervan?

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

Geef een reactie