Beauty, Beauty tips, Make-up

Mijn every day look

Mijn everyday look www.beautycreatures.nl

Make-up ik ben er gek op, dat is natuurlijk geen verassing meer. Het leek me ontzettend leuk om eens een artikel te maken over mijn every day look.
De laatste tijd draag ik graag een rustige look. Ik draag niet elke dag make-up omdat ik mijn huid ook rust wil geven. Ik draag regelmatig make-up en vind het dan leuk om verschillende looks te proberen, vandaag ga ik de producten delen die ik gebruik heb voor de look op de foto. Ik vind het echt enorm fijne producten en ben blij met de look die ik gemaakt heb. Ik zal hier beneden nog een keer de foto delen.

Mijn everyday look www.beautycreatures.nl
Als eerste heb ik geen primer gebruikt bij deze look. Hiervoor gebruikte ik de sensitive primer van Etos. Ik kan namelijk niet tegen siliconen omdat ik daar puistjes van krijg.
Ik kreeg een tijdje puistjes nadat ik make-up had opgedaan, ik begon te denken dat het aan de make-up lag. Ergens zei iets in mij dat ik de primer een paar keer achterwege moest laten en dat deed ik. Sindsdien heb ik geen last meer van puistjes! Huh? Ja super raar maar waar, binnenkort komt er een artikel over deze primer!
Goed we gaan verder met de producten die ik voor deze look gebruik heb.

-Loréal True Match foundation ( kleur: 1.R/ 1.C Rose Ivory)
-Essence Stay all day 16 hour concealer ( lichtste kleur)
-Hema wenkbrauw potlood (kleur 09)
-Action Blush
-Catrice Highlighter
-Urban Decay Ultimate basics ( ik heb de lichtere kleuren gebruikt)
– Catrice Voluizing lip booster ( kleur 040 Nuts about Mary)
– 
Mascara Colossal volume Maybelline

Dit zijn de producten die ik gebruik heb om deze look mee te maken, ik vind het zelf hele fijne producten om mee te werken.
Mijn meest favoriete producten van dit lijstje zijn: Essence Stay all day concealer, de oogschaduw en de mascara.
Ik kan echt niet zonder deze geweldige producten want ze geven me een hele mooie look.

Beauty & parfum

Wat zijn jouw favo producten op dit moment om een every day look te maken? Laat het me weten in de comments.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xoxo

Geef een reactie