Persoonlijk

Ode aan mijn overleden neefje Fabian

Ode aan mijn overleden neefje Fabian
Beauty & parfum

Op 5 mei 2017 is mijn prachtige neefje Fabian geboren. Wat was ik trots op mijn oom en tante dat ze dit mooie jongetje op de wereld hebben gezet.
Iedere keer als ik foto’s zag werd ik warm vanbinnen en meer en meer verliefd op dit mooie mannetje. Mijn oom en tante hebben ontzettend hun best moeten doen voor dit mooie wonder en zijn 3,5 jaar bezig geweest. Ik was zo ontzettend blij toen mijn tante bekend maakte dat ze zwanger was! Het was ze zo ontzettend gegund.

Nog blijer was ik toen ze na een bevalling van een half uurtje, Fabian op de wereld zette. Wat was ik trots.. nog steeds, vanwege de enorme afstand was langsgaan niet makkelijk.
Nu heb ik daar zo ontzettend veel spijt van en wou ik dat ik de tijd terug kon draaien. Fabian is er niet meer.. Hij is uit het leven gerukt op 11 oktober 2017, ik was in shock toen ik het te horen kreeg en kon alleen  maar huilen. Fabian is uit ons leven gerukt, zo maar na 5 maanden geleefd te hebben, ik kan verder niet verder in gaan op de details van zijn overlijden. Dit omdat het onderwerp nog steeds erg gevoelig ligt en omdat ik de details voor me wil houden.

Iedereen is verscheurd van verdriet, hoe kon deze mooie gezonde jongen nou uit het leven gerukt worden? Waarom? Nogmaals ik kan niet op de details ingaan. Pijn, verdriet, onmacht en onbegrip.. Iedere dag moeten we met het onbegrip leven. Waarom een baby? Waarom Fabian? We zullen het nooit weten en de pijn zal altijd blijven. Onze mooie jongen is nu voor altijd een mooie engel. Het doet pijn om zijn foto’s te bekijken, zijn lach te zien en om te zien hoe zeer deze mooie vrolijke baby van het leven genoot. Het doet pijn dat we hem nooit meer kunnen zien spelen, lachen, eten en genieten.

Mijn mooie lieve engel, wat missen we je. Je had een heel mooi leven voor je, je had moeten opgroeien.. Naar school moeten gaan, je had je moeten ontwikkelen, je eerste kus moeten krijgen. Je had moeten leven, en ineens werd er iets anders voor je bepaald.

Lieve kleine mooie jongen, 5 maanden lang heeft iedereen van je mogen genieten en van je mogen houden. Je hebt de harten van iedereen gestolen met je mooie ogen en je lieve lach. Niemand zal jouw ooit vergeten, lieve kleine baby wat heb je toch veel mensen blij mogen maken.

Hieronder een foto van Fabian met mijn tante en oom.
Ode aan mijn overleden neefje FabianGraag wil ik nog even iets zeggen richting mijn oom en tante:

Lieverds wat ben ik onwijs trots op jullie! Jullie houden je zo sterk met alles wat er nu gaande is rondom Fabian.
De moed en de kracht die jullie hebben om door te gaan hebben niet veel mensen. Ik heb diep en diep respect voor hoe jullie met alles omgaan.
Van een prachtige zoon naar een mooie ster in de hemel. Wat moet het ongelooflijk moeilijk voor jullie zijn om met dit verdriet te leven, jullie houden je zo ontzettend goed.
Alleen maar respect en liefde voor jullie! Dit immens grote verdriet heeft ons dichter naar elkaar toe gebracht en daar ben ik onwijs blij mee.
Hou vol lieve kanjers!!!

Ode aan mijn overleden neefje FabianMooie lieve kleine Fabian, nog een speciaal woord naar jouw.
Wat missen we je lieverd, je stralende ogen en je mooie lach. Je heerlijke aanwezigheid en je goede humeur.
Waarom o waarom mochten wij maar zo kort van je genieten? Jij verdiende niet dat de keuze voor jouw werd gemaakt.
In je korte leventje had je alle mensen aan je zijde, iedereen was dol op je. Ik weet zeker dat iedereen nog steeds dol op je is en je iedere dag meer mist.
Je  hebt maar 5 maanden geleefd, maar wow wat een prachtige indruk heb jij achtergelaten. Je zit voor altijd diep in mijn hartje.

 

Rust zacht lieve mooie jongen! Wij houden allemaal van je. 05-05-17  +11-10-2017
Heaven has another angel!

6 Comments on “Ode aan mijn overleden neefje Fabian

Geef een reactie