Series

Misfits serie review

Misfits
Beauty & parfum

We waren door onze series heen, ik wist er even geen te bedenken en toen kwam mijn vent met de serie Misfits, toen ik de naam hoorde dacht ik nog och god dit gaat wat worden. Ik gaf het een kans en meteen na de eerste aflevering was ik verkocht. Ik vond en vind het nog steeds ontzettend leuk om te kijken.
Het is een serie om heerlijk bij te relaxen en je gedachten even helemaal af te sluiten. Ik ben helemaal fan, de serie is wel al iets ouders, hij is namelijk van 2009. Maar dat maakt natuurlijk helemaal niks uit.

Misfits is een Britse science fiction over een groep jonge deliquenten die een werkstraf hebben opgelegd gekregen. Tijdens een vreemde onweersbui krijgen zij superkrachten.
Je moet ervan houden maar ik kan je vertellen dat het echt een ontzettend leuke serie is die zeker de moeite waard is om te kijken. Ik kijk Misfits iedere dag met veel plezier.
Wat ik leuk vind aan deze serie is dat het niet overdreven is, je hebt ook van die science fiction films die enorm overdreven zijn qua effecten of wat dan ook. Ik ben blij dat, dat bij Misfits niet het geval is want ik hou niet zo van dat overdreven gedoe.

De actrices en acteurs spelen hun rol ontzettend goed dat werkt lekker mee, zo zit er een creep in die echt heel erg goed zijn rol doet. Dat is gewoon super gaaf om te zien.
Misfits blijft je van begin tot eind, iedere aflevering weer in zijn macht houden. Dat vind ik echt geweldig.

Misfits
Wat ook leuk is aan Misfits, is de Britse humor, soms ga je echt compleet stuk, en de accenten vinden ik erg grappig om te horen.
Ik lig dan ook vaak in een deuk met deze serie. Ik ben in ieder geval ontzettend verslaafd en kan niet wachten tot ik vanavond weer een nieuwe aflevering kan kijken.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

One Commnet on “Misfits serie review

Geef een reactie