Beauty, Review

Dolce & Gabbana: The one

Dolce & Gabanna: The one review

Vandaag heb ik een review van Dolce & Gabbana: The One. Deze heerlijke geur zit in een cadeau box samen met een mini verstuiver en een body lotion van Dolce & Gabbana. Een super lekker box dus! The One is een warme oosterse bloemengeur, je moet er dus wel echt van houden.
Ik denk dat iedereen dit heerlijke geurtje wel kan waarderen.  De geur is ook nog eens lekker zoet, het past perfect bij verschillende persoonlijkheden.

Toen ik deze geur rook wist ik meteen dat ik hem moest hebben, ik heb voor de cadeau box gekozen daar zit toch wat meer in. En zo heb je voor iets je meer 3 producten.
Daar hou ik van, voor de box heb ik ongeveer 90 euro betaald. Goedkoop voor 3 producten als je je bedenkt dat het geurtje los bij Ici Paris €84.00 kost.
Hieronder zal ik een foto plaatsen van de box zodat je ziet wat je krijgt als je de box aanschaft.
Dolce & Gabbana: The one review
Dit is dus alles wat je in de box krijgt, zoals je ziet is het niet weinig en een mooie deal voor de prijs. The one heeft ook een aantal topnoten in het parfum.
Deze zijn: Bergamot, Mandarijn, Zonne-akkoord, Litchi, Perzik, Hartnoten, Madonnalelie, exotische vruchten, Jasmijn, Meiklokje, Pruim
Basisnoten: Vetiver, Vanille, noten van droge Amber, noten van Muskus, noten van Mos.

Behoorlijk wat noten dus. Ik blijf het maar zeggen The one is ontzettend lekker en blijft enorm lang lekker ruiken. Als ik het luchtje s’ochtends om 08:30 opspuit ruik ik s’avonds laat ( rond een uur of 12) nog steeds naar The one. Dit luchtje vervaagt totaal niet, dit samen met de geur maakt het tot een perfect geurtje voor alle gelegenheden.
Trouwens, hij overleeft zelfs het intensief sporten, ik heb heel wat luchtjes geprobeerd en The One blijft het best zitten.

Ik heb echt alleen maar liefde voor deze heerlijke geur, wat is jouw favoriete geurtje? Draag je vaak geurtjes?

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

Beauty & parfum

 

4 Comments on “Dolce & Gabbana: The one

  1. Video gezien van je verschillende Nots and Hell yess. Ziet er prima uit als cadeaudoos.
    Zelf fav. Calvin Klein. Maar valt altijd uit te proberen. Prima revieuw. ❤❤

Geef een reactie