Home, Lifestyle

Mijn favoriete luie winter weekend

Mijn favoriete luie weekend

Het is nog steeds winter, ondanks dat het ontzettend koud kan zijn met vies weer heeft het ook z’n charme. Althans dat vind ik, eigenlijk ben ik echt gek op de winter.
Ik ben ook gek op de zomer maar daar gaat dit artikel niet over, meestal ben ik in het weekend met van alles en nog wat bezig, zoals filmen en blogs schrijven.
Soms heb ik zin in een lekker lui weekend en daar maak ik dan graag gebruik van. In dit artikel vertel ik dan ook over mijn luie winter weekend routine.

In het weekend slapen mijn verloofde en ik een beetje uit, daarna worden we rustig wakker en checken we onze social media en websites.
We laten rustig de hond uit en gaan lekker vroeg naar de winkel zodat we daar lekker vanaf zijn. Dan kan het luie weekend beginnen, meestal gaan we lekker gamen op onze pc’s of we doen een spelletje zoals Monopoly of Party & Co. Soms kijken we in de middag al lekker een film.

Dit gaat een tijdje zo door tot het avond eten, we eten rustig en kijken een super leuke serie ( Hier binnenkort meer over) daarna is het weer tijd om de hond uit te laten.
Nadat we dat gedaan hebben chillen we lekker languit op onze bank en kletsen we. We kunnen beide goed kletsen dus dat is altijd wel gezellig. Later op de avond is het weer tijd om de hond uit te laten, hier kijken we meestal niet echt naar uit omdat het hier aan zee ontzettend koud kan zijn. We zijn dan ook altijd weer blij als we lekker warm zijn, daarna pak ik een deken en mijn vent schenkt drinken in. We gaan heerlijk op de bank liggen en kijken een film samen. Meestal is dit horror en soms iets anders.

Na het kijken van de film checken we of onze katten en de hond nog vers water en voldoende eten hebben. Daarna duiken we in bed en lezen we nog even, ook knuffelen we nog een tijdje want anders kunnen we niet slapen haha.

Deze luie weekends zijn echt super fijn om zo af en toe te hebben, natuurlijk gaan we ook graag stappen, uit eten en meer. Soms heb je gewoon een lekker rustig weekend nodig.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xoxo

Beauty & parfum

One Commnet on “Mijn favoriete luie winter weekend

Geef een reactie