Bruiloft, Home, Lifestyle, romantisch

Bruiloft update: Hoe ziet mijn droomjurk eruit?

Bruiloft update: Hoe ziet mijn droomjurk eruit?

Het is alweer even geleden dat mijn laatste bruiloft update online kwam –> Hoe ziet mijn droombruiloft eruit? Tijfd voor een nieuwe update dus!
Ik ben al tijden bezig met zoeken naar de perfecte jurk, er zijn er zoveel en ze zijn zo ontzettend mooi. Toch iedere keer wanneer ik een jurk zie denk ik nee dit is het niet helemaal. Ik blijf kijken naar de perfecte jurk, de jurk die ik wil is een grote strappless sissi jurk. Het liefst met kleine ( nep) diamantjes.

Ik ben echt helemaal weg van dit soort jurken. Het wordt dan ook tijd om binnenkort eens langs winkels te gaan met vriendinnen en kijken of ik een geschikte jurk vindt.
Helaas heb ik gemerkt dat ik best wel kieskeurig ben dus dat is een klein probleem. Maar goed beter te kieskeurig dan niet kieskeurig, op je trouwdag moet je er natuurlijk wel op je best uitzien. Ik vind het echt onwijs leuk om me al met mijn jurk bezig te houden. Hier droomt iedere vrouw toch van? Ik in ieder geval wel ik kan er echt hele dagen mee bezig zijn.

Het is echt een heel fijn vooruitzicht dat ik ga trouwen met de liefde van mijn leven. Samen zijn we zo’n goed, hecht en geweldig team. Ik kan me echt geen leven zonder mijn verloofde voorstellen. Ik ga mijn jurk pas aan jullie bekend maken als we getrouwd zijn. Het moet natuurlijk wel een verassing blijven voor mijn vent. Dus helaas zullen jullie nog een tijdje geduld moeten hebben, uiteraard horen jullie het via deze weg als ik mijn droomjurk gevonden heb. Ik heb immers beloofd dat ik jullie meeneem op onze weg naar de bruiloft. Ik denk zelfs dat ik het jurk uitzoeken ga vloggen en later op YouTube plaats. Want dit is te leuk om niet te delen.

Bruiloft update: Hoe ziet mijn droomjurk eruit?
We kijken ook ontzettend uit naar het maken van de trouwfoto’s. Het zijn prachtige herinneringen die je gaat vast leggen. Voor de rest van ons leven, ik heb er zo ontzettend veel zin in. We hebben nog veel te doen maar dit gaat helemaal goed komen. Jullie kunnen alles volgen in de serie bruiloft updates.

Beauty & parfum

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xoxo

8 Comments on “Bruiloft update: Hoe ziet mijn droomjurk eruit?

 1. Blijf gewoon open staan en kijk wat je het beste staat. Misschien is dat die sissi jurk die jij voor ogen hebt maar misschien is het wel een heel ander model. Wat je ook aantrekt, ik weet zeker dat jij zult stralen op die dag.

  1. Ahh super lief dank je wel! Ik ga zeker mijn ogen openhouden, wie weet vind ik een sissi jurk helemaal niks als ik hem aanheb. Ik kan in ieder geval niet wachten om te gaan passen.

 2. Ik ben echt benieuwd naar de jurk die je gaat kiezen. Zelf droomde ik ook over zo’n strapless sissi jurk, maar ja, die vent van mij wilt niet trouwen xD Maar gelukkig krijg ik wel het gezinnetje waar ik van droomde, dus heb me er bij neergelegd xD

 3. Balen zeg, maar zoals je al zei je hebt een prachtig gezinnetje nu. En wie weet als je zoontje later ouder is wil je vent toch trouwen. De mijne wou voor mij nooit trouwen, samenwonen of kinderen. Nou we wonen al heel lang samen, zijn verloofd en de kinderwens komt dichterbij, zoals je ziet het kan altijd.

 4. Hij is wat dat betreft niet over te halen xD In maart zullen we ook alweer 10 jaar samen zijn. En verder zal onze kleine man nog wel een broertje of zusje erbij krijgen (deze mama hoopt een zusje xD), want we willen er allebei 2, zelfs na de zware zwangerschap en het vooruitzicht op net zo’n zware volgende zwangerschap, willen we nog steeds een 2e :p

  Hoop wel dat je het gaat vloggen, vind dat altijd zo leuk om te kijken hoe anderen hun jurk vinden.

 5. Super leuk dat jullie nog een kleintje erbij willen! Ik hoop stiekem een beetje voor je dat je zoontje een zusje krijgt, als het maar gezond is dat het belangrijkste.

  En vloggen ga ik zeker ik wil dat moment echt heel graag vastleggen haha

Geef een reactie