Make-up, Review, YouTube

First impression Naked Heat Urban Decay

First impression Naked Heat Urban Decay
Beauty & parfum

Vandaag is ie er dan eindelijk, de first impression van Naked Heat waar ik enorm naar uit keek! Een tijdje geleden kwam dit prachtige palette in mijn bezit.
Meteen was ik verkocht bij alleen al het zien van de verpakking. Degene die mijn blog al langer volgen, weten dat ik echt gek ben op Urban Decay. Ik vind de kwaliteit altijd top.
Toch vind ik ieder palette weer spannend om te gebruiken, wat als het tegenvalt? Tot nu toe ben ik nog nooit teleurgesteld en dit keer ook zeker niet!
First impression Naked Heat Urban DecayZoals je hier ziet is het een prachtig palette, ik heb over dit prachtige palette een video gemaakt waarin ik het Naked Heat palette test en swatches maak.
Dit palette is ook weer van goede kwaliteit en bevat echt hele mooi kleuren, zoals altijd ben ik ook nu weer verliefd op oogschaduw palettes van Urban Decay.
Hieronder zal ik de video plaatsen zodat je de swatches en mijn first impression kunt bekijken. De video is zeker het kijken waard als je dol bent op make-up.
Laat je mee slepen door Naked Heat…

Ik kan echt niks anders dan goeds zeggen over Naked Heat van Urban Decay. Het palette heeft echt mijn hart gestolen ik ben zwaar verliefd.
Hou mijn blog en YouTube kanaal goed in de gaten, ik ga de komende tijd mooie looks maken met Naked Heat. Ik zit er ook aan te denken om een ooglook te maken met alle oogschaduw palettes van Urban Decay die ik heb, dit lijkt me een onwijs leuk idee. Wat vinden jullie van dit idee? Ik kijk in ieder geval uit naar het moment om looks te maken met Naked Heat. Iedere keer wanneer ik dit palette zie wordt mijn liefde groter!

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

Geef een reactie