Home

Nieuwe lay-out + My fiancé does my makeup op BeautyCreatures

Nieuw thema beautycreatures
Beauty & parfum

Dagenlang was ik aan het twijfelen, zal ik mijn lay-out veranderen of niet? Ik kon deze nieuwe lay-out gewoon niet uit mijn hoofd krijgen en bleef er maar aan denken.
Ik vind de nieuwe lay-out echt prachtig, vanmorgen werd ik weer wakker met het idee om het te veranderen gek werd ik van mezelf.
Ik besloot de knoop door te hakken en mijn lay-out te veranderen. Nu komen de zenuwen wat vinden mijn bezoekers van de nieuwe lay-out?
Zelf vind ik het professioneler over komen dan het oude maar natuurlijk ben ik onwijs benieuwd wat jullie ervan vinden.

Dus mijn vraag wat vinden jullie van mijn nieuwe lay-out? Alle feedback is welkom ik ben onwijs benieuwd naar jullie mening.

Dan heb ik nog iets voor jullie, waarschijnlijk heb je het al voorbij zien komen op social media. Mijn nieuwste en meeste gewilde video: My fiancé does my makeup!
Eindelijk is hij er dan, ik heb ‘m flink gepromoot want ik ben er onwijs blij mee. Zelf vonden we het onwijs leuk om deze video te maken, dit betekent dat mijn verloofde vaker in video’s gaat verschijnen super leuk natuurlijk! Ook heeft hij me beloofd dat wanneer ik de 1000 abonnees bereikt heb ik hem mag opmaken in een video.
Hoe ontzettend leuk is dat? De 1000 abonnees zijn natuurlijk nog ver weg, ik moet eerst de 100 abonnees bereiken. Als ik de 100 bereikt heb volgt er een leuke winactie.

Ik kan je nu al vertellen dat iedere keer als ik 100 abonnees verder ben, dus 100, 200 en zo verder er bij iedere 100 abonnees meer een leuke winactie komt.
Een heel leuk vooruitzicht al zeg ik het zelf. Voor het geval dat je de My fiancé does my makeup video gemist hebt. Geen zorgen ik zal hier beneden de video nogmaals plaatsen zodat je niks hoeft te missen van de video.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

Geef een reactie