Fitgirl, YouTube

Intro Fitgirl Experience + Trainingsschema

Fitgirl Experience + Trainingsschema

De feestdagen en mijn verjaardag zijn voorbij! Tijd om aan mijn lichaam te werken en mijn buikje eraf te trainen. Ik ben ontzettend gedreven om fitgirl te worden zoals je misschien wel gelezen hebt. Ik ga alles wat ermee te maken heeft met jullie delen. Niet alleen op mijn blog maar ook op YouTube.

Ik heb een buikje en hier ben ik gewoon niet tevreden mee, niet dat het echt erg is maar ik zie mezelf gewoon liever met een platte buik met spieren. Eigenlijk mijn hele lichaam een beetje gespierd daar hou ik echt van. Vanaf vandaag zal er dus vaak een Fitgirl Experience artikel online komen. Naast dat blijven ook mijn beauty artikelen online komen.

Ben jij gemotiveerd om ook af te vallen en wat aan je lichaam te doen? Doe dan gezellig met mij mee, volg mijn blog en abonneer je op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van alles wat er voorbij komt over dit onderwerp. In de video hieronder leg ik uit wat de bedoeling gaat worden.
Onder deze video share ik mijn thuis workout schema met jullie zodat jullie meteen aan de slag kunnen. Mijn doel is om voor de zomer een platte te hebben met lichte buikspieren.

Mijn trainingsschema:
Maandag
:
20 x Jumping Jacks
8x Push ups
16x Crunches ( of te wel normale buikspier oefeningen)
20x Russian Twist

Dinsdag:
20 Jumping Jacks
16X Crunches/ buikspier oefeningen
20x Russian twist
16X Bergbeklimmer
20X Heel touch

Woensdag: Rustdag

Donderdag:
20X Jumping Jacks
30 min Zumba
8x Opdrukken/ Push ups
20 sec Cobra stretch
10x Knee push ups

Vrijdag:
12X Curtsy Lunges
16 x Butt Bridge
20 min Zumba
20x Flutter kicks

Zaterdag: Rustdag

Zondag:
20 x Jumping Jacks
16x Crunches
20x Russian twist
20 sec Cobra stretch
10x Knee push ups
16 x Butt Bridge


Dit is mijn trainingsschema, het ziet er misschien zwaar uit maar het valt echt reuze mee. Je moet een goede warming-up doen. Ook moet je je grenzen kennen, als je lichaam aangeeft dat het te zwaar wordt stop dan. Ga zeker niet verder want dit kan je schaden, ik sport ook als ik spierpijn heb tenzij deze te heftig is, dan neem ik een dagje extra rust.

Dat dagje extra rust moet natuurlijk wel ingehaald worden dus een week later haal ik er een vrij dagje vanaf in ruil voor mijn oefeningen. Daarnaast is het belangrijk om gezond te eten en geen junkfood te eten. Drink gezonde sapjes, of maak zelf smoothie’s. Binnenkort gaan er een aantal smoothie recepten online komen die gezond en lekker zijn.

Beauty & parfum

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

Geef een reactie