Persoonlijk, YouTube

Nieuwe mini serie op mijn YouTube kanaal

Nieuw serie op mijn YouTube kanaal
Beauty & parfum

Zoals de meeste van jullie wel weten heb ik een eigen YouTube kanaal. Op dit kanaal maak ik beauty video’s. Dit kunnen first impressions, looks of tutorials zijn. Deze video’s maak ik met veel plezier en deze blijven ook zeker verschijnen. Ik heb een tijdje stil gelegen met maken van video’s maar ik ben nu weer helemaal terug.. Met iets nieuws naast de makeup video’s.

Eind vorig jaar heb ik besloten dat ik fitgirl wil worden, ik heb een buikje en wil hier graag vanaf en een gespierd lichaam kweken. Vroeger stond ik 5 a 6 dagen met veel plezier in de sportschool die tijd mis ik echt ontzettend. Ik ga voor nu thuis beginnen met Zumba en buikspier oefeningen en ga zo maar door. Wanneer mijn buikje minder is ga ik keihard in de sportschool aan de slag.

Ik ben ontzettend gedreven om dit te laten slagen, natuurlijk ga ik ook mijn voeding omgooien en hier vertel ik ook over in de komende video’s. Hier ga ik ook tips geven en laat ik mijn vorderingen zien.
Het lijkt me echt onwijs leuk om deze video’s te gaan maken, ik kijk er echt helemaal naar uit om te gaan sporten en te gaan werken aan mijn lichaam. Het is 2018 geen smoesjes meer maar er gewoon voor gaan.

Zie jij dit ook wel zitten? Kijk dan gezellig mee naar de video’s of volg mijn blog waar ik ook alle vorderingen op ga posten. Wil jij tips over gezonde voeding? Laat een berichtje achter in de comments en ik ga deze voor je beantwoorden.

Ben je nog niet geabonneerd op mijn YouTube kanaal en wil je op de hoogte blijven? Klik dan op de link —–>┬áYoutube kanaal

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

2 Comments on “Nieuwe mini serie op mijn YouTube kanaal

Geef een reactie