Lifestyle

Poolen en heerlijk uiteten

Poolen en uiteten
Beauty & parfum

Donderdag middag werden wij gebeld door de beste vriend van mijn vent of we zin hadden om iets leuks te doen. Daar hadden we wel zin in dus besloten van huis te gaan. We liepen een half uur door de stromende regen, helaas lekte de regen ook door mijn jas dus ook mijn trui was behoorlijk nat. Ik heb het een tijdlang echt ontzettend koud gehad. Eenmaal in Amsterdam aangekomen besloten we naar een poolcenter te gaan. Super leuk want ik vind poolen echt heel erg leuk.

Daar aangekomen bestelden we drankjes en lekkere panini’s en nog wat worst. Toen begon het poolen ik was erg slecht deze keer maar dacht mocht de pret niet drukken, de beste vriend van mijn vent en ik schoten een paar keer de ballen van de tafel wat voor hilarische momenten zorgde. We hadden echt ontzettend veel lol, maar dat hebben we altijd als we met z’n 3en zijn. Opeens zag ik via de tv schermen dat je je eigen liedjes aan een afspeellijst kon toevoegen dat leek me wel een leuk idee dus ik besloot de Maastrichtse versie van seks met die kale toe te voegen. Echter had ik iets verkeerd gedaan waardoor het nummer 2 keer achter elkaar afspeelde oops haha.

Na nog een tijdje gepoold te hebben besloten we op zoek te gaan naar een restaurant. Het eerste restaurantje was veel te druk dus toen besloten we naar Olijfje te gaan. Bij binnenkomst was het ontzettend druk want er was een kerst bedrijfsfeest. We gingen zitten en werden meteen warm onthaald. We bestelde allemaal lekkere dingen als voorgerecht wat we deelden omdat het zo veel was. Ondertussen stond de muziek kneiterhard en begonnen mensen te dansen. Echt een hele leuke gezellige sfeer.

Daarna kwamen ze vragen wat voor het hoofdgerecht namen, de foto die je ziet is wat ik heb genomen. Volgens mij was het Kƶfte, het was in ieder geval ontzettend lekker. De eigenaar zei dat we de kaasjes van het hoofdgerecht niet moesten laten liggen want we waren Hollanders. Ik zei als grap tegen hem ik ben geen Hollander, dus hij vroeg waar ik vandaan kwam. Toen zei ik, ik kom uit Limburg Maastricht, Toen gooide hij eruit oh ja je, je bent Duits en Belg. Dus mijn vent en z’n beste vriend begonnen te joelen.

Ik keek zogenaamd boos dus die man begon te lachen en zei ik moet het goed maken met jullie, jij nog een witte wijn? En wat willen jullie? Deze is van het huis. Had ik toch mooi gratis drankjes eruit gesleept haha.

Het was echt een geweldige dag die we heerlijk hebben afgesloten. Ik heb net zoals altijd ontzettend genoten en heel veel plezier gehad. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo
Poolen en uiteten

2 Comments on “Poolen en heerlijk uiteten

  1. Met Lodie is het altijd gezellig,ook vaak gepoold met hem hahaha,was die mijn foon nummer vergeten šŸ˜›
    Leuk zo ineens een leuke dag šŸ™‚ xxxx

Geef een reactie