Beauty, Make-up, YouTube

12 days of Christmas Makeup Revolution 2017

12 days of christmas 2017 Makeup Revolution

Vorige week heb ik alvast één van mijn kerst cadeautjes gekregen van mijn verloofde. Ik kreeg een prachtige make up box van Makeup Revolution genaamd: 12 days of christmas 2017. Hier zitten echt prachtige producten in en ik besloot dan ook meteen een unboxing video te maken.

Zoals je in de video kan zien is het een prachtige box. Ik zal hieronder de producten nog een keer benoemen. Ben je benieuwd naar de reviews van deze producten? Houdt mijn blog dan goed in de gaten.

De producten:
* Aqua Priming Base.
* Pro Fix Makeup Fixing Spray
* Focus & Fix Eye Primer
* Ultra Nudes 2018 Gloss Set.
* Ultra Strobe Balm Palette
* Utra Strobe Cream
* HD Pro Brows palette
* Ultra Colour Explosion Palette
* Ultra Metals Palette
* Ultra Newtrals Palette.
* Blush Dream palette
* Pro Go Brushes 2018

Deze box is behoorlijk goed gevuld met prachtige producten. Ik kan echt niet wachten om er een first impression mee te maken. Ik ben echt zo benieuwd naar hoe deze producten zijn! Ik vraag me telkens af is het pigment goed? Hoe zijn de primers en ga zo maar door. Volgende week ga ik mijn first impression opnemen en dan weet ik eindelijk hoe de kwaliteit is. Ik ben nu al ontzettend blij met de 12 days of christmas box van Makeup Revolution. Ik verwacht niet dat ik teleurgesteld ga worden qua kwaliteit maar dat is even afwachten.

We gaan het vanzelf zien in de video van volgende week! Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste video’s? Abonneer je dan gratis op mijn kanaal en je ziet als eerste mijn nieuwste video’s.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

Beauty & parfum

Geef een reactie