Lifestyle

Purpuz planner review

Purpuzz planner
Beauty & parfum

Een tijdje geleden zag ik een leuk bericht in een bloggers groep voorbij komen. Er werd gevraagd of bloggers interesse hadden om de Purpuz planner te testen. Ik was ontzettend enthousiast en besloot een mailtje te sturen. Korte tijd later had ik een enthousiaste reactie en zo kwam de samenwerking tot stand.

Een dag later lag de planner in de bus en ik kon niet wachten om het pakketje te openen. Nadat ik het pakketje opende kwam daar de mooie planner uit. Harde kaft en een mooie kleur. Dat zag er professioneel uit dacht ik meteen. Ik sloeg de planner open omdat ik behoorlijk nieuwsgierig werd. Ik zag al meteen een hele drukke indeling.

Zo kun je doelen stellen en zo je doelen behalen. Er zit een hele handleiding bij zodat je je planner helemaal kan invullen. Hieronder zal ik wat foto’s plaatsen zodat je weet wat je kan verwachten. Verder zitten er ook prachtige plaatjes in deze planner wat deze naar mijn idee uniek maakt.
Purpuz plannerZoals je hier kan zien krijg je dus de uitleg. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de uitleg heb gelezen maar er eigenlijk niks mee doe, Ik vind het een beetje te chaotisch werken en gebruik liever alleen de delen waarin ik opschrijf wat ik nog moet doen. Dat werkt voor mij veel beter dan doelen stellen. Dit komt denk ik omdat doelen stellen gewoon niet bij me past. Ik doe wat ik moet doen en heb alleen iets nodig om alles op te schrijven.

En dingen opschrijven kun je zeker in de Purpuz planner. Je hebt echt ontzettend veel ruimte iets wat ik nog niet eerder gezien heb bij een planner. Dat maakt deze planner tot een heerlijk iets wat ik iedere dag gebruik. Eerlijk gezegd kan ik niet meer zonder planner. Hieronder zal ik nog een foto delen van deze beauty.

Purpuz plannerZoals je aan deze foto kan zien heb je veel ruimte en dit gaat maar door en door. Ideaal vind ik, al met al is dit echt een hele fijne planner die je zeker met veel liefde gaat gebruiken.

Purpuz plannerHier zie je een van de prachtige plaatjes in de planner, echt een heel erg mooi plaatje vind ik zelf.
Ik kan de Purpuz planner echt aanraden als je dingen wilt plannen, je hebt genoeg ruimte en kan zelfs je creatieve ei kwijt op de daarvoor bestemde pagina’s.

De planner is te bestellen bij Bol.com en heeft een adviesprijs van: 34,99

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xoxo

 

Geef een reactie