Lifestyle

Hoe ziet mijn droombruiloft eruit?

Hoe ziet mijn droombruiloft eruit?
Beauty & parfum

Jullie zullen inmiddels wel weten dat ik verloofd ben, zo niet dan moet je echt even dit het artikel lezen met alle details -> Martin Garrix en verloofd! Bij een bruiloft komt heel wat kijken en ik heb jullie beloofd mee te nemen in ieder stukje bruiloft. De datum ligt nog niet vast maar ik weet wel hoe mijn droombruiloft eruit zou zien. In dit artikel lees je er meer over.

Trouwen, ik droom er al van sinds ik klein ben. Nu gaat het eindelijk gebeuren met de liefde van mijn leven, ik kan echt niet wachten het lijkt me zo mooi. Wanneer het over trouwen gaat ben ik dan ook echt onwijs enthousiast. De tijd om alvast dingen te gaan regelen is immers aangebroken.

Zo weet ik al precies welke jurk ik wil, ik wil ontzettend graag trouwen in een witte strapless Sissi jurk. Zo’n brede, dat is echt mijn droomjurk ik vind zulke jurken echt ontzettend mooi. Ik kijk er nu al uit om met mijn vriendinnen jurken te gaan passen en de sfeer te gaan proeven van hoe het nu precies voelt.

Ik wil dat mijn beste vrienden en mijn familie aanwezig is op mijn bruiloft, ik zal lang niet iedereen uitnodigen alleen de mensen die het dichtst bij me staan. De mooiste van je leven hoor je namelijk door te brengen met je geliefden en de mensen die het belangrijkst voor je zijn. Ik heb mijn gastenlijst al bijna klaar, de lijst is gebaseerd op de mensen die ik nu in mijn leven heb en waar ik wat aan heb. Vandaar dat er ook een paar mensen niet gaan komen ( van deze mensen waren er ooit een paar die sowieso moesten komen maar waar ik nu niks meer mee heb)

Het feest zie ik ook helemaal voor me, dit met een mix van allemaal verschillende muziek stijlen. De gasten mogen hun smaak, stijl en voorkeuren doorgeven zodat iedereen zijn eigen voorkeuren ook voorbij hoort komen. Op deze manier houden we met iedereen rekening. Ik wil lekker feesten en genieten van deze mooie dag.

Ook zullen mijn vriend en ik een openingsdans doen, we moeten nog veel oefenen maar dat komt wel goed. Ik hoef geen groot duur feest, als het maar gezellig fijn en leuk is met de mensen die ik liefheb. Ik ga en wil zo intens genieten van deze dag dat het me niet uitmaakt of het groot of klein is.

Zolang onze dierbaren er zijn en iedereen geniet en het naar zijn zin heeft is het wat mij betreft prima.

Bedankt voor het lezen van dit artikel, hoe zag jouw bruiloft eruit?
Xoxo

 

One Commnet on “Hoe ziet mijn droombruiloft eruit?

Geef een reactie