Lifestyle

Mijn herfst weekend routine

Mijn herfst weekend routine
Beauty & parfum

Het is weer herfst en dat betekent dat het kouder gaat worden. In de herfst kan het echt ijskoud worden. Dan blijf ik het liefst lekker warm binnen. Maar aangezien dat niet gaat met een hond moet ik de kou toch trotseren.

In dit artikel vertel ik wat mijn herfst routine in het weekend. De weekenden zijn bij ons of heel druk of lekker rustig. Voor dit artikel beschrijf ik onze rustige herfst weekend waarin we niet zo veel doen.

S’ochtends staan we op en dan worden we even rustig wakker, met energy drank en daarna een kop koffie. Als we goed wakker zijn gaan we ons klaar maken, ik doe mijn reinigingsroutine en mijn vriend doet zijn dingen. Daarna gaan we de hond uitlaten, dan lopen we altijd door een prachtig natuurgebied waar zowel wij als de hond heerlijk van genieten. Normaal is het heerlijk om buiten te zijn maar als het ijskoud buiten is, is het allemaal wat minder fijn.

Thuis kleden we ons om en trekken we allebei een warm huispak aan( in ons geval een joggingbroek en een warme trui) En dan gaat de verwarming aan. De rest van de dag gaan we lekker relaxen chillen. Ieder weekend doe ik wel een lekker maskertje op om mijn huid te verwennen na alles wat het de afgelopen week heeft moeten doorstaan.

Zondag is mijn vaste beautydag, na het uitlaten van de hond duik ik lekker in mijn pyjama en hou ik een soort spa in huis. Ik douch langer dan normaal en geef mijn haar een lekker haarmasker, daarna is het tijd voor eventueel nagels lakken maskertjes en noem maar op.

Op deze manier laad ik me helemaal op voor de nieuwe week, daarna doen we samen nog wat leuke dingen. Gamen, spelletjes doen of gewoon lekker kletsen. In de avond gaan de kaarsjes aan en kijken we film en serie. Heerlijk warm onder een dekentje tegen elkaar aan op de bank.

Ik hou echt van de serie en film avonden met mijn vriend. Niks is lekkerder dan heerlijk ontspannen op de bank liggen en genieten van gezelligheid, warmte en het samenzijn.

Wat is jouw herfst routine in het weekend? Doe je ook maskertjes of juist totaal niet?
Bedankt voor het lezen van mijn artikel en tot de volgende keer.

Xoxo

 

One Commnet on “Mijn herfst weekend routine

Geef een reactie