Beauty, YouTube

Mijn verlovings make-up video staat online!

Misschien heb je het al gezien misschien niet, de video waarin ik de make-up look maak die ik tijdens mijn verloving droeg staat online! Ik vond het onwijs leuk om deze video te maken, tijdens het filmen en opmaken werd ik weer helemaal mee terug naar dat mooie moment genomen. Tot nu toe was dit een van de leukste en mooiste video’s die ik ooit heb mogen maken.

De producten in deze video verschillen van budget tot iets duurder. Toen ik deze look ging maken zag ik totaal niet aankomen dat ik ten huwelijk werd gevraagd, daarom heb ik dan ook gekozen om deze look vrij simpel te houden. De producten die ik gebruikte zal ik hier beneden voor je neerzetten.

*Primer: Etos Sensitive
* Foundation: Loréal Paris True Match
*Concealer: Essence all day 16 hour
*Eyeshadowbase: Essence
*Oogschaduw: Naked ultimate basics Urban Decay
*Blush: Action ( Deze heb ik getest maar ben ik blijven gebruiken omdat deze goed bevalt)
*Highlighter: Catrice ( Op de verpakking is niet meer te lezen welke dit was sorry)
*Wenkbrauwen: Catrice eyebrowset
*Lippen: Catrice lipstick 140 Pinkerbell

Dit waren de producten die ik in mijn video gebruikt heb, vanaf volgende week komen er meer make-up video’s. Steeds wanneer ik een nieuwe video upload zal ik hem ook hier plaatsen samen met de producten die ik gebruik. Wat voor soort video’s zouden jullie nog willen zien? Laat het me weten in de comments.

Nogmaals ik vond het echt geweldig om deze video op te nemen. De komende tijd neem ik jullie mee op weg naar de bruiloft, zowel op YouTube als via blogposts. De jurk, het feest alles gaan jullie voorbij zien komen.

Bloggen en video’s maken is een deel van mijn leven, vandaar ook dat ik jullie in alles meeneem. Ik wil jullie gewoon een kijkje in mijn leven geven. Hopelijk vinden jullie de video’s en blogposts van de komende maanden leuk!

Ik hoor graag jullie feedback, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.
Xoxo

Beauty & parfum

Geef een reactie