Kerst

Kerstversiering: De gezelligheid is begonnen

Kerstversiering

De meesten van jullie weten het wel ik ben een kerstaddict. Ik ben echt knettergek op kerst. Het is de gezelligste tijd van het jaar en het huis versieren doe ik het liefst zo vroeg mogelijk. Toch kon ik me niet meer inhouden en begon ik met versieren.

Mijn vriend en ik verbouwden eerst het het huis want zaterdag komen er nieuwe meubels en we wouden wat spullen verplaatst hebben. Daar zijn we wel een tijdje mee bezig geweest want we wouden de hele kamer omdraaien. Toen dat was gebeurt kon ik mijn kerstboom gaan opzetten.

Vol enthousiasme begon ik aan mijn boom, ik moest er wel bij op mijn tenen staan want onze boom is 1.80 hoog. Na een tijdje was ik klaar en was dit het resultaat.
KerstversieringZoals je ziet zit er hier nog geen versiering in de boom. Dat komt omdat we katten hebben en deze zijn nog erg jong, ze hebben nog nooit een kerstboom gezien. Tot nu toe gaat het vrij goed. Ze klimmen er niet echt in maar springen wel op het tafeltje. Ook proberen ze er af en toe in te bijten, gelukkig klimmen ze er niet in.

Later heb ik ook de lampjes erin gehangen en dat maakt het wat interessanter voor ze. Het zal wel een paar dagen duren om ze te leren dat het echt niet mag. Later vandaag ga ik de boom verder versieren met kerstballen en andere decoratie. Hopelijk gaan ze niet erin klimmen om de ballen eruit te meppen. We hebben alleen glazen ballen op het moment. Onderin hangen we nog niks aangezien we nog plastic ballen moeten kopen.

Vorig jaar hadden we nog geen katten dus toen hebben we 80 glazen ballen gekocht. Dit is niet het enige wat er versierd wordt in huis. De komende weken gaan we het nog aanvullen met een kerstdorp en andere dingen. Hier ga ik regelmatig een update van maken dus hou mijn blog goed in de gaten als je gek bent op kerst.

Ik ben al helemaal in mijn element ik vind het zo ontzettend gezellig. Ik heb ook al vaak de opmerking gehad nu al? Dat is wel erg vroeg, eigenlijk maakt dat me niet uit. Ik vind het super gezellig en hou van die sfeer. Mijn vriend en ik wonen hier een ander heeft er geen last van dus ik trek me er niks van aan.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende kerstversiering update!
Xoxo

Beauty & parfum

 

2 Comments on “Kerstversiering: De gezelligheid is begonnen

Geef een reactie