Review

Galaxy S8 hoesje review + winactie

Galaxy S8 hoesje review + winactie
Beauty & parfum

Vorige week kreeg ik een mailtje van hoesjes-outlet.nl met de vraag of we konden samenwerken. Ik stuurde gelijk een mailtje terug dat me dit een leuk idee leek. Ik mocht een hoesje uitkiezen om te reviewen en aangezien ik een Samsung Galaxy S8 heb besloot ik dit Hoesje uit te kiezen. Dit hoesje spreekt mij onwijs aan, ik vind hem grappig leuk en hij ziet er ook nog eens mooi uit! Keuze was gemaakt het moest deze worden.

Galaxy S8 hoesje review + winactieGisteren kreeg ik het hoesje binnen na een supersnelle verzending, ik kon niet wachten om het pakketje te openen en dit dan ook meteen. Wat mij meteen opviel was de kwaliteit, het hoesje voelt dik en stevig aan. Hartstikke fijn natuurlijk want een hoesje moet natuurlijk wel je mobiel beschermen. Snel besloot ik om mijn telefoon in mijn hoesje te klikken. Ook dit ging zonder moeite, de pasvorm is perfect en het hoesje zit goed en stevig om mijn mobiel.

Hier beneden kun je zien hoe perfect het hoesje om  mijn telefoon zit.
Galaxy S8 hoesje review + winavtieNaast dat het hoesje stevig is heeft het nog een paar pluspunten. Zoals je kan zien is er ruimte voor je bankpas. Super handig en fijn, dit hoesje heeft twee vakjes en is dus ideaal om je bankpas en ID mee te nemen. Soms wil je als vrouw zijnde even snel de deur uit zonder tas en dan biedt dit hoesje wel verlichting. Of althans ik wil soms zonder tas de deur uit.

Dit is niet het enige pluspunt, je kunt het hoesje ook nog omklappen en vastzetten met een magneetje als je wilt appen. Je kunt hem ook super fijn neer zetten om bv video’s te kijken. Het gaat allemaal makkelijk met dit hoesje, ben je benieuwd naar hoe je dit hoesje als standaard kan gebruiken? Kijk dan naar de foto hierbeneden.

Galaxy S8 hoesje review + winactie
Zoals je ziet is dat echt super simpel! Ik vind het echt een onwijs fijn hoesje, prijs-kwaliteit verhouding is gewoon goed. Je krijgt waarvoor je betaald en er is niks op aan te merken. Dankzij deze fijne samenwerking heb ik er een mooi hoesje bij die mijn mobiel goed beschermd.Het design vind ik ook nog eens super leuk! Het hoesje past echt bij mij.

Verder heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie! Zou je zelf ook zo’n leuk hoesje willen of een andere accessoire? Doe dan mee aan de winactie en win 15 euro shoptegoed bij hoesjes-outlet.nl

Wat moet je daarvoor doen? Laat een reactie achter op deze post waarin je laat weten waarom je mee doet. Vul een geldig email adres in want anders kunnen we je niet bereiken!

Abonneer je op mijn YouTube kanaal: Mijn kanaal
Like mijn FB pagina: FB pagina Beautycreatures

12 november maak ik de winnaar bekend, hou mijn blog dus goed in de gaten.

 

 

8 Comments on “Galaxy S8 hoesje review + winactie

  1. Oeh ja leuk!! Omdat ik binnenkort een nieuwe telefoon mag uitzoeken zou een nieuw mapje erg van pas komen. Zoals je zelf als zegt, als vrouw zijnde neem ik bijna nooit een tas mee dus ik heb mijn pasjes altijd bij mijn telefoon super handig! 2 vliegen in 1 klap dus 🙂

  2. Succes, iedereen! Ik doe niet mee, want ze hebben geen hoesjes voor m’n smartphone. Ik heb trouwens een OtterBox-case om m’n telefoon. Die bescherming heb ik echt wel nodig, want ik heb hem al eens laten vallen/herstellen, haha.

  3. Leuk! Ik heb eens even rond gekeken en gelukkig mijn mobiel kan! Ik ga of voor m’n vader of voor mezelf mee spelen hihi. Mijn vader heeft namelijk echt een nieuw hoesje nodig, maar hoop dan niet dat hij er straks zelf al één koopt 😛 anders doe ik het wel voor mezelf haha!

Geef een reactie