Beauty, Review

Giorgio Armani Si intense review

Giorgio Armani Si review

Luchtjes, ik hou er zo enorm van. Ik draag bijna iedere dag wel een luchtje. Ik heb er meerdere in mijn stash staan dus ik probeer nooit 2 dagen achter elkaar hetzelfde luchtje te dragen. Ik heb basic every day luchtjes maar ook luchtjes met een speciale betekenis die ik dus op speciale momenten draag. Dat zijn bijvoorbeeld de luchtjes: Jour Pour Femme van Hugo Boss, Heat Rush van Beyoncé en dit luchtje Giorgio Armani Si Intense.

Ik vind het gewoon fijn om bij speciale gelegenheden speciale luchtjes te dragen zodat ik eraan herinnerd wordt. Jour Pour Femme van Hugo Boss droeg ik bijvoorbeeld toen ik mijn vriend leerde kennen. Si Intense van Giorgio Armani toen we een speciale avond samen hadden en Heat Rush van Beyoncé toen ik ten huwelijk werd gevraagd. Voor mij zijn dat echt speciale momenten die ik koester.

Maar goed genoeg over die andere luchtjes laten we ons focussen op deze geur. Deze geur kocht ik een tijdje geleden.
Waar ruikt het naar? Is het licht of toch zwaar? En wat vind ik ervan?

Sì Intense Eau de Parfum is een herinterpretatie van de ode aan de moderne vrouw gebracht door Meneer Giorgio Armani. Een Armani vrouw, mysterieuzer en sensueler. Een nog intensere geur verrijkt met de essentie van vanille, het nectar van cassis met nog meer diepgang en zachtere toetsen van Osmonthus abrikoos. Een grotere hoeveelheid van roos van mei geeft een rijker bloemig akkoord terwijl de patchoeli nog intenser is. Het blonde muskhout wordt donkerder met een nieuw harsachtig gekarameliseerd facet. De belofte van een parfum dat tijdloos zal worden, een echt icoon.

Deze geur is zo ontzettend lekker!! Dat niet alleen hij blijft ook nog eens super lang zitten. Wanneer ik deze geur draag krijg ik altijd complimentjes zo lekker is hij. Soms zijn parfums echt te zwaar qua geur waardoor het al snel niet meer lekker ruikt, dat is bij deze geur zeker niet het geval. Hij ruikt iets sterker dan een Eau de toilette maar niet overdreven.

Ben je op zoek naar een heerlijke geur die je vaak kan dragen en waar je geen genoeg van kan krijgen? Ga dan voor Si Intense van Giorgio Armani! Echt een hele dikke aanrader.

Leuk nieuwtje: Het geurtje is nu afgeprijsd bij IciParisXL van €103,05 naar €82,44 pak dus je kans en koop dit geurtje met korting!

Bedankt voor het lezen van mijn artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

Beauty & parfum

 

 

Geef een reactie