YouTube

Nieuwe video’s online!

Nieuwe video's online

De laatste dagen heb ik 3 nieuwe video’s online gezet op mijn YouTube kanaal.
Uiteraard deel ik ze ook op mijn blog, de eerste video is een video vol bloopers.

Ik maak iedere week wel een paar blunders, dus het is dan ook geen verassing dat het tijdens het filmen ook misgaat. Dit is soms echt onwijs frustrerend omdat ik het gewoon goed wil doen. Ik maakte er een video van en weet zeker dat dit niet de laatste video vol met bloopers zal zijn.

Verder besloot ik ook een Q&A op te nemen. Ik vroeg mensen om hun vragen in te zenden en dit is wat eruit kwam, ik vond het echt heel erg leuk om een Q&A en te maken dus wanneer ik meer abonnees hebt komt er zeker weer een Q&A online!

Dan heb ik natuurlijk ook nog een video geplaatst van de 18+ show van Martin Garrix,
Deze kon echt niet ontbreken ik heb de avond van mijn leven gehad! Martin Garrix draaide echt onwijs goed en de lichtshow was onwijs goed! Ook werd ik ten huwelijk gevraagd. Hoe dat verliep? Dat kun je in deze blogpost lezen —> Martin Garrix en verloofd!. De sfeerbeelden van deze avond kun je hieronder vinden.

Dit waren de video’s van de afgelopen dagen, er komen nog meer leuke video’s aan dus hou mijn kanaal zeker in de gaten. Ben je nog niet geabonneerd? Abonneer dan via de rode abonneer knop of klik aan het einde van de video op het icoontje met mijn hoofd. Abonneren is gratis en zo blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwste video’s.

Beauty & parfum

De video’s die deze week nog zullen verschijnen zijn: favorieten, verloving look en een get ready with me.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo

Geef een reactie