Home, Lifestyle, Persoonlijk

Martin Garrix en verloofd!

Martin Garrix en verloofd

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik echt een enorme Martin Garrix fan! Toen ik las dat hij weer naar de RAI kwam met zijn 18+ en all ages show, moest ik meteen kaarten kopen voor de 18+ show. Superblij was ik toen ik de tickets voor mij en mijn vriend in the pocket had. Daarna kon het lange wachten beginnen. Gisteren was het dan eindelijk zoveer van 22:00 tot 06:00 party!.

Martin Garrix zelf draaide van 01:30 tot 04:00. We besloten om vroeger te gaan zodat ik nog merchandise kon kopen. Om 22:12 sloten we aan in de rij en uiteindelijk kwamen we om 22:45 binnen. We lieten onze kaartjes scannen en moesten toen gefouilleerd worden. De man die me fouilleerde vroeg mijn ID, deze man dacht dat ik onder de 18 was. Ik wist echt niet wat ik hoorde haha.

Nadat ik erdoorheen was besloot ik snel muntjes te kopen want het was nog rustig. Daarna meteen ff kluisje gehuurd en eindelijk naar het toilet. Toen we alles gehad hadden ging ik merchandise kopen. Ik werd op slag verliefd op een prachtig Martin Garrix shirt, deze kon ik echt niet laten liggen dus die ging mee.

Hieronder 2 foto’s van het shirt

Voorkant
Martin Garrix en verloofdACHTERKANT
Martin Garrix en verloofd

De tijd ging snel en al snel werd het half 2, Martin Garrix kwam het podium op en knalde de show open. De lichteffecten, de muziek werkelijk alles klopte. Hij maakte er zoiets gaafs van. Ik heb een paar stukjes gefilmd die ik een dezer dagen ga uploaden op YouTube. Het is geen lang filmpje want ik wou liever genieten dan de hele tijd filmen. De nacht ging onwijs snel maar wauw wat was het geweldig.

zijn setlist was zoals van hem gewend zijn hartstikke goed, de lichten deden mee op de muziek en vormden zo een heel mooi geheel. Niets meer dan genieten deze avond, de muziek stond ook heerlijk hard een echt party dus.

Ondertussen liep het tegen het eind en als laatste draaide Martin Garrix mijn lievelingsnummer In the name of love. Dit was voor mijn vriend het moment om mijn ten huwelijk te vragen. Ik was enorm verrast en had dit totaal niet zien aankomen. Uiteraard heb ik ja gezegd en kreeg ik een prachtige ring. Ik kan het gewoon niet geloven ik ben zo ontzettend blij. Romantischer dan dit kan echt niet, op je knieën gaan in het bijzijn van 9000 mensen! Echt ultiem geluk is dat.

Beauty & parfum

Toen was het 4 uur in de nacht en zijn show was voorbij, er kwam een andere dj op die tot 06:00 zou draaien. Wij besloten richting huis te gaan. De treinen reden niet echt fatsoenlijk dus we moesten een bus pakken. Uit eindelijk waren we pas om 10 voor half 9 vanochtend thuis.

Natuurlijk moest ik dit mooie nieuws meteen op FB posten. De felicitaties stroomde binnen en ik kreeg steeds neer het gevoel dat ik droomde, ondertussen was het half 10 en waren wij 24 uur wakker, Een prestatie die we zonder moeite overleefd hebben haha.

Uiteindelijk gingen we nog even de hond uitlaten en om 10:30 vanmorgen gingen we ons bed in om even te slapen.
Het was echt een onwijs mooie en leuke nacht die ik never nooit ga vergeten. Martin Garrix zal altijd geassocieerd met mijn verloving!

8 Comments on “Martin Garrix en verloofd!

Geef een reactie