Review

Foto op canvas van fotofabriek

Foto op canvas fotofabriek
Beauty & parfum

Vorige week werd ik benaderd door een medewerker van www.fotofabriek.nl zij vroeg of ik interesse had in een samenwerking. Toen ik het mailtje las was ik meteen enthousiast, een foto op canvas reviewen hoe gaaf is dat? Ik ging uiteraard meteen aan de slag met mijn foto. Ik was zo enthousiast ik wou al een tijdje een foto op canvas aan de muur.

Zij gaf me wat meer info over hoe ik de foto op canvas kon laten maken en ik ging dus aan de slag. Ik zocht een leuke foto uit van mijn vriend en mij, deze foto is gemaakt vlak voor dat we naar het Metallica concert gingen. Hier zitten dus super leuke herinneringen aan. Het maken en verkleinen van de foto ging super makkelijk, ook kun je leuke effecten zoals tekst en stickers toevoegen. Super leuk natuurlijk, ik koos voor onze datum in roze letters omdat ik dat wel wat vond hebben.

De foto was snel gemaakt dus stuurde ik een mailtje dat de foto klaarstond. Zij pakte dit meteen op en zorgde ervoor dat alles snel geregeld werd. Top service dus, toen was het wachten op mijn foto.

Deze kwam afgelopen dinsdag binnen. Ik was echt blij verrast door de kwaliteit, de canvasdoeken die ik gewend ben zijn van dunne kwaliteit. Deze canvas voelt en ziet eruit als hoogwaardige kwaliteit. Ook het doek ziet er dik uit en voelt dik aan. Super product gewoon.

Dan nog de foto, deze is zo ontzettend goed gelukt, ik ben er heel erg blij mee, je ziet gewoon dat het van hoge kwaliteit is. Ik ben ontzettend blij dat ik de kans heb gekregen om deze samenwerking aan te gaan, deze samenwerking zal dan ook nog lang in mijn gedachten blijven.

Wil je zelf ook zo’n mooie foto laten maken? Dat kan op verschillende manieren. Van hout, plexiglas en nog veel meer mogelijkheden. Neem zeker een kijkje, wil je na het lezen van dit artikel meteen een foto op canvas laten drukken? Volg dan de volgende link en je kan meteen aan de slag.Foto op canvas.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!
Xoxo
Foto op canvas fotofabriek

 

2 Comments on “Foto op canvas van fotofabriek

Geef een reactie