Beauty

Wanneer begon mijn passie voor make-up?

Wanneer begon mijn passie voor make-up?

Mijn passie voor make-up begon al heel vroeg, ik was een jaar of 10 toen het me begon te interesseren. Ik zag het steeds meer om me heen, ook vond ik de looks die de buurvrouw maakte erg mooi. Later toen ik een jaar of 15 was zag ik dat het een look uit de hippie tijd was. Eigenlijk vond ik het toen niet meer zo mooi.

Steeds meer ging ik me interesseren voor beauty, dus make-up en huidverzorging. Dit trok me enorm aan en groeide al snel uit tot een grote passie voor me. Steeds vaker droomde ik ervan om hier iets mee te gaan doen wanneer ik ouder was. Dit ging nog een tijdje door en toen bereikte ik de leeftijd van 14 a 15. Ik kon me niet inhouden en besloot wat mascara en oogpotlood op te doen.

Dat vond ik erg mooi staan, dus besloot ik om het ook naar school te dragen. Mijn liefde en passie werden steeds groter en na een tijdje besloot ik ook om lipgloss te dragen. Ik weet nog goed dat ik een hele mooie lichtroze lipgloss had, die kleur was echt prachtig.

Ondertussen was ik ook aan de huidverzorging begonnen en dit deed ik trouw iedere ochtend en avond. Ik begon met de Visa young lijn van Nivea en god wat was deze fijn. Deze lijn was echt life, helaas haalde ze deze lijn er toen uit. Ik haatte Nivea toen zo erg! Hoe konden ze de beste lijn eruit halen? Daarna heb ik nog een tijdje de verzorgingslijn van Essence gebruikt, met crèmes en reinigers. Maar helaas werd ook deze eruit gehaald. Ik was hier zo niet blij mee, de tweede lijn die ik fijn vond werd eruit gehaald hoe ze?

Uiteindelijk ben ik Hema gaan gebruiken omdat ik Nivea gewoon niet meer fijn vond.
Ondertussen gebruik ik Garnier en dat bevalt me echt super goed!

Nu weer even terug naar de make-up.
Vanaf mijn 17e begon ik ook foundation te gebruiken en looks te maken. Dit vind ik nog steeds ontzettend leuk om te doen. Om in de middag of ochtend heerlijk aan mijn bureau te gaan zitten en te gaan spelen met mijn make-up.

Looks uit testen en gebruiken, ik hou ervan! Wanneer begon jouw passie?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

Xoxo

Beauty & parfum

 

Geef een reactie