Films

The wrong turn

Zoals jullie wel weten zijn wij gek op horror films, we hebben er dan ook al heel veel gezien. Een tijdje geleden was het tijd voor The wrong turn. Deze had ik nog nooit gezien en leek me interessant.. Met iets lekkers en een dekentje kropen we samen op de bank.

Uiteraard moest ik eerst nog even een trailer zien. Ik moet wel weten of het me bevalt namelijk. Na het zien van de trailer dacht ik oké ik geef het een kans, soms pakt dat goed uit soms niet, het is altijd afwachten hoe een film je bevalt.

Hieronder zal ik nog een beschrijving toevoegen van de film.

Vijf vrienden staan met een lekke band op een verlaten zijweg ergens langs de bossen van West Virginia als Chris onoplettend met zijn auto op de stilstaande wagen inrijdt.

Niemand raakt gewond
maar beide auto’s zijn total loss. Op zoek naar hulp vinden ze een vervallen huis vol onheilspellend
bewijs dat gewelddadige kannibalen het bos terroriseren. Ze weten niet hoe snel ze weg moeten komen, maar de angstaanjagende bergbewoners hebben de vrienden niet zomaar doen stranden…

De film begon rustig, het duurde even voordat er daadwerkelijk wat gebeurde. Maar dat is zo vaak horror dus daar kijken we ondertussen doorheen. Steeds werd het ietsje spannender en gingen we helemaal op in de film, ondanks dat deze film geen hoogvlieger is blijf je wel geboeid om te kijken.

De effecten waren matig, het acteer werk was oké. Om nou te zeggen dat het een topfilm was.. Nee dat was het niet maar het was ook zeker niet bar slecht.

Als je van echt hele goede horror houdt zou ik je deze persoonlijk niet aan raden, er bestaan immers veel betere. Toch is deze film prima om je een avondje mee te vermaken, ben je wel fan van deze film? Lucky you er bestaan meerdere delen.

Ik heb geen spijt van deze film, maar ik hou van meer spanning. Ik ben zelf helemaal gek op de found footage films. die vind ik echt geweldig.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

Xoxo

Beauty & parfum

Geef een reactie