Beauty, Review

Garnier skin active Hydra bomb dag en nachtcrème

Garnier skin active Hydrabomb dag en nachtcrème

Ik heb echt last van een droge huid, het is best wel een zoektocht om de perfecte crème te vinden. Een tijdje geleden ging ik shoppen met mijn vriend. Natuurlijk dook ik ook even de Etos in. Ik ben echt gek op de Etos, mijn vriend wist al dat we niet zonder spullen eruit kwamen.

Ik had al een aantal dingen in mijn mandje liggen toen ik besloot om ook even bij de crèmes te gaan kijken. Ik was immers weer op zoek naar een goede crème die mijn huid goed zou hydrateren.
Mijn oog viel op de Hydra bomb dag en nachtcrème van Garnier.

Niet alleen zag de verpakking er leuk uit ook de tekst op de verpakking sprak me aan. De crème scheen de huid diep te hydrateren, nu geloof ik nooit zo snel een verpakking maar toch werd ik naar het product toegetrokken. Dus ook deze vlogen mijn mandje in. Even twijfelde ik of ik ook het Hydra bomb masker meenam maar deze besloot ik toch te laten liggen. Die wil ik binnenkort kopen en testen.

Eenmaal thuis haalde ik mijn make-up eraf en besloot ik meteen de dagcrème te testen. Het viel me meteen op dat de verpakkingen van de producten er ontzettend leuk uitzagen! Die zouden nog eens leuk in mijn stash staan dacht ik. Maar goed het gaat niet om het uiterlijk.

Hier beneden nog een foto van hoe de producten eruit zien.
Garnier skin active Hydrabomb dag en nachtcrème
Zeg nou zelf dat ziet er toch ontzettend leuk uit?

Goed verder naar het product, ik smeerde de dagcrème op mijn gezicht en god wat is deze crème heerlijk. Hij smeert ontzettend fijn uit en trekt heerlijk snel in. Hij plakt niet, ruikt goed en doet zijn werk. Mijn gezicht werd inderdaad goed gehydrateerd. Dit is wat ik zocht. Een crème die perfect is voor de droge huid en heerlijk verzorgd. Oh en niet geheel onbelangrijk deze crème heeft ook UV bescherming!

Dan hebben we de nachtcrème nog. Is deze net zo goed als de dagcrème? Dat kon ik pas testen voor dat ik ging slapen. De avond ging gelukkig snel dus ik kon snel de crème testen. En wow ook de nachtcrème is ontzettend goed en fijn! Ik ben zo blij dat ik deze crèmes ontdekt heb. Ik kan echt niet meer zonder! Heb jij een droge huid die hydratatie kan gebruiken? Schaf deze crème dan aan en ik weet zeker dat je ervan gaat houden!

Wat is jouw favoriete crème op het moment?

Beauty & parfum

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xoxo

 

2 Comments on “Garnier skin active Hydra bomb dag en nachtcrème

Geef een reactie