Lifestyle

Hoe was mijn zomer?

Hoe was mijn zomer?
Beauty & parfum

De zomer is helaas voorbij, het wordt weer tijd voor warme jassen, sjaals en dekentjes op de bank. Ik hou echt ontzettend  van de zomer en de winter. Beiden hebben iets wat me aantrekt, al moet ik wel zeggen dat ik de zomer mis.

Ik heb een hele leuke zomer gehad, eentje met mooie herinneringen die ik nooit zal vergeten. Ik heb leuke dingen gedaan met mijn vriend en met vrienden en vriendinnen. Ik heb zo ontzettend genoten van alles. Ik heb vaak met mijn vriend bij strandtentjes gezeten, lekker drankjes doen en genieten van de zon en het uitzicht op zee. Ook hebben we lekker op het strand gelopen.

Verder heb ik een meeting gehad met een jongen waar ik uiteindelijk een sterke band mee kreeg. Hij sprak me aan via een privébericht op Instagram, normaal gesproken wijs ik alle berichten af maar bij dit berichtje klikte ik per ongeluk op accepteren, en zo rolde er een gesprek uit. We kletsen steeds meer en meer en op een gegeven moment werd het dagelijks. Toen gingen we ook maar eens nummers uitwisselen. We hadden de grootste lol en stuurde steeds grappige video’s naar elkaar op Whatsapp, hij at bv een banaan op en deed de schil op z’n hoofd. Mijn vriend vond het ook hilarisch.

Toen kwam de dag dat we gingen afspreken, ik zat op het station te wachten en was echt super zenuwachtig. Hij kwam meteen druk roepend aan Yo Yo Yo, ik zat rustig op mijn telefoon te kijken en schrok me dood, ik kreeg meteen super lekker Marokkaans eten in mijn handen gedrukt, dit had zijn moeder gemaakt. super lief natuurlijk, je raad het al hij is Marokkaans.

We besloten naar het strand te lopen om daar een drankje te doen, onderweg ging dat al schreeuwend en wijzend naar mij: This is my beautiful sister! De mensen keken ons allemaal aan. Ik liep met een rode kop haha. Aangezien Youssef niet zo goed Nederlands kon gingen onze gesprekken vooral in het Engels, ook werd mij Marokkaans geleerd wat ik natuurlijk super leuk vond.

We hadden meteen een goede klik ook in het echt en hadden echt de grootste lol. Na 2 uurtjes was mijn vriend klaar met werken en kwam hij ons joinen. De twee heren konden het ook meteen goed vinden. Super fijn natuurlijk, daarna besloten we naar ons huis te gaan en ook daar ging de gezelligheid voort, tranen in mijn ogen van het lachen door alle grappige dingen en opmerkingen.

Er zijn ook genoeg foto’s en filmpjes gemaakt dus de herinneringen blijven. Daarna was het tijd om afscheid te nemen en dat was wel zwaar, want we wisten allemaal dat zijn visum afliep en hij terug naar Marokko moest. Uiteindelijk hebben we nog steeds een goed contact en over een tijdje komt hij weer naar NL!

Verder heb ik ook met mijn beste vriendin en nog een vriendin en haar vriend afgesproken, we zijn gaan bowlen en gaan uiteten en echt het was hilarisch, Hier komt binnenkort nog een extra artikel over omdat ik ook een kleine review over Borchland ga doen! Houdt mijn blog in de gaten voor dit hilarische artikel.

Natuurlijk heb ik nog veel meer gedaan maar dit artikel is al lang genoeg denk ik zo! Voor mij was dit een zomer om nooit meer te vergeten. Ook de komende weken komen er super leuke dingen aan die hier te lezen zijn, ben  je benieuwd naar wat ik de komende weken ga doen? Kom dan zeker een keertje terug!

Youssef en ikHierbij nog een foto van mij en Youssef, zoals je kon zien hadden we veel lol!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Xoxo

One Commnet on “Hoe was mijn zomer?

Geef een reactie