Review

Revolution Flawless Matte eyeshadow

Revolution Flawless Matte
Beauty & parfum

Een tijdje geleden ben ik gaan shoppen bij Boozyshop, ik had nieuwe make-up nodig om te testen dus ik dacht ik kijk daar eens. Mijn oog viel op dit palette, ik had de reviews gelezen en besloot om hem samen met wat andere producten te bestellen.

Ik kon niet wachten tot mijn pakketje in huis was en koos voor de optie het diezelfde dag te laten bezorgen. In de avond was het dan zo ver mijn pakketje was er! Ik besloot meteen te unboxen en daar was mijn Revolution Flawless palette, de kleuren zagen er goed uit en ik was blij. Hieronder je een foto van de kleuren die in dit palette zitten.

Makeup Revolution Flawless MatteMooie kleuren zo op het eerste gezicht, ik kon me niet inhouden en besloot er een video van te maken Revolution Flawless Matte en Lipsticks testen. In die video merkte ik al meteen dat het pigment niet zo goed was, ik heb dit echter nog niet getest met Fix + van MAC. Ik was er niet enthousiast over omdat je de oogschaduw amper zag zitten. Dat was voor mij al een dikke fail. Later besloot ik om swatches op mijn arm te maken.

En wauw wat is dit palette slecht zeg, ik ben 4 keer echt goed door de kleuren heen gegaan en nog was het pigment super slecht. Er zijn mensen die deze palettes helemaal geweldig vinden maar ik vind het echt 3 keer niks. Zonde van mijn geld gewoon. Hieronder al ik de foto’s van de swatches laten zien.

Als eerste laat ik de eerste rij zien, ik heb de foto’s met flits moeten maken want anders zag je helemaal niks. Niet dat je nu zoveel ziet maar dit is wel echt schandalig slecht! Bij de eerste 4 kleuren lijkt het net alsof ik niks heb op gesmeerd terwijl ik er 3 keer echt goed doorheen gegaan ben. Ook zijn ze erg poederig, ook een dik minpunt dus!
Revolution Flawless MatteZoals je ziet is dit de eerste rij met oogschaduw, ik vind het echt schandalig slecht sorry dat ik het zeg maar dat is mijn mening. Nu snap ik ook waarom ik dit palette voor 10 euro heb kunnen kopen. Zelfs dat vind ik gewoon teveel. Dit kun je toch niet ver kopen op deze manier?

Rij 2
Revolution Flawless matte
Rij 2 ziet er met sommige kleuren misschien iets beter uit maar ook deze rij is slecht, het pigment is gewoon 3 keer niks, hier kan ik dan ook echt geen mooie look mee maken. Ik weet niet wat ze gedaan hebben maar dit kan niet.

Rij 3
Revolution Flawless Matte
Rij 3 in dit palette lijkt er misschien wat beter uit te zien maar schijn bedriegt, net als de vorige kleuren is ook dit helemaal niks. Ik wil dit palette echt niet afkraken maar voor mij werkt dit gewoon niet.

Laatste rij
Hoe wel ook deze foto er misschien goed uitziet valt het heel erg tegen.

Ik vind dit palette een absolute fail. Waar het misschien op de foto’s oké uitziet valt het in het echt schandalig tegen. De pigmentatie, de oogschaduw alles is een grote fail, misschien werkt deze oogschaduw wel voor jouw maar verwacht er zeker niet teveel van want je gaat zeker teleurgesteld worden. Voor mij is en blijft het 3 keer niks en ik ga het dan ook niet proberen met fix + dit palette gaat regelrecht de vuilnisbak in!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xoxo

 

4 Comments on “Revolution Flawless Matte eyeshadow

  1. Ik vind zoiezo van Make-up Revolution dat de ene palette een hit is en de andere een echte mis. Maar voor de prijs die je betaald, vind ik ook dat je er niet al te veel van moet verwachten.

Geef een reactie