Beauty, Beauty tips, Review

Houtskool reinigingsdoekjes review

Houtskool reiningsdoekjes
Beauty & parfum

Reinigingsdoekjes, je bent er fan van of je moet er niks van weten. Zoals jullie misschien wel weten worden ze totaal niet aangeraden om make-up mee te verwijderen. In plaats van make-up verwijderen duwen deze doekjes de make-up in je huid. Dat is nou net niet wat je wilt tijdens het reinigen toch? Dat dacht ik ook, ondanks dat nam ik ze toch mee van de Action.

De verpakking sprak me meteen aan, houtskool reinigingsdoekjes, zullen ze dan ook zwart zijn? Dat was mijn eerste gedachte. De Houtskool poriënstrips die ik hier eerder kocht waren dat immers ook! Ik besloot niet langer na te denken en ze mee te nemen. Eenmaal thuis kon ik mijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen dus ik maakte de verpakking meteen open. En ja hoor het waren zwarte doekjes! Dat vond ik zo gaaf om te zien, normaal zijn de doekjes standaard wit.

Leuk om nu eens een andere kleur doekjes te hebben.Die dag had ik toevallig geen make-up op dus ik besloot om te kijken of dit doekje ook een lekker fris gevoel kon geven. Het was natuurlijk zomer dus op warme dagen zou dit perfect van pas komen. Ik testte het meteen, gelukkig werd ik niet teleurgesteld en hield ik er een heerlijk fris gevoel aan over. Kijk dan hebben deze doekjes toch nog een goed doel.

Houtskool reinigingsdoekje Later besloot ik er toch nog een kleine test mee te doen. Ik deed een klein beetje make-up op, pakte een nieuw doekje en haalde er mijn make-up mee af. Ik voelde gewoon dat het echt niet schoon werd en dat het als het ware naar binnen werd geduwd. Nee ik blijf wel gewoon lekker bij de reinigings producten die ik nu gebruik. Die werken super fijn en zijn goed voor mijn huid.

Gebruik jij ook deze doekjes? Bijvoorbeeld als je moe bent na een nacht stappen, school of werk? Ik geef je een tip! Gebruik geen reinigingsdoekjes om je huid mee schoon te maken. Doe het met andere producten want deze doekjes maken je huid echt niet schoon. Je kan beter iets langer bezig zijn met je gezicht en er een mooie stralende huid aan overhouden dan snel snel met een doekje je make-up in je huid drukken.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Xoxo

 

Geef een reactie