Lifestyle

Metallica concert

Metallica

Woensdag 6 september was het zover! In de avond zouden wij naar het concert van Metallica gaan. Ik vond het echt super spannend want het was voor mij de eerste keer. Natuurlijk ik ken de muziek en dan niet alleen Nothing else matters maar meer.Toch had ik de zenuwen, ik ging samen met mijn vriend en nog iemand.

We hadden onwijs veel geluk dat we tickets hadden want de verkoop ging echt super snel. In de middag ging ik nog even shoppen want dat moest ook gebeuren. Daarna naar huis en mijn make-up doen. De tijd ging snel en voor we het wisten zaten we in de trein naar Amsterdam Bijlmer. Het concert was in het Ziggo Dome, we sloten aan in de rij en onze tickets en ID’s werden gecontroleerd, de rij viel echt ontzettend mee je was er zo doorheen.

Daarna werd mijn tas gecontroleerd en werd ik gefouilleerd door een man. Ik mocht snel doorlopen en bleef wachten op mijn vriend en die andere persoon. We liepen nog een stukje verder en ja hoor we waren binnen! Overal waar je liep zag je Metalheads super gaaf natuurlijk en de sfeer was top.

We gingen muntjes en drinken kopen en besloten nog even te wachten. Daarna gingen we de zaal in. Het was gigantisch druk en er stonden al heel wat mensen. Ik ben best een klein persoon maar toch heb ik alles goed kunnen zien.

Iets later dan gepland begon het concert en wow wat was het ontzettend gaaf. Ik heb zo enorm genoten die avond niet normaal. Ik kon alleen maar genieten en plezier hebben. Ook al was dit mijn eerste metal concert ik deed gewoon mee. 2,5 uur lang geweldige muziek van de beste band ter wereld. Ik zou het zo graag weer over doen en kan niet wachten tot mijn vriend en ik weer kunnen gaan.

Heerlijk met z’n tweeën genieten van Metallica, dit was een avond om nooit te vergeten. Ik ben zo intens dankbaar dat ik dit mocht meemaken!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xoxo

Metallica

Beauty & parfum

 

Geef een reactie