Films

12 feet deep film review

12 feet deep
Beauty & parfum

Gisteren heb ik de de film 12 feet deep gekeken met mijn vriend. Ik moest hem echt met jullie delen. Ik wou deze ontzettend graag zien en heb er zeker geen spijt van gehad! Als je van horror houdt moet je deze gewoon echt zien. Hij is niet eng maar wel super spannend. Je zit echt op het randje van je bank te kijken.

Beschrijving:
12 Feet Deep verandert een zwembad na sluitingstijd voor twee zussen in een levende hel. Zullen ze het weekend overleven?

De zussen Bree en Joanna hebben een passie voor zwemmen en zijn dan ook vaak in het zwembad te vinden. Wat een leuk zwemuitje had moeten worden, verandert echter in een nachtmerrie wanneer de zussen na sluitingstijd vast komen te zitten in het bad onder een glasvezelscherm. Maar wanneer de nacht valt, blijkt het scherm waaronder ze vastzitten niet hun enige probleemā€¦

Na het zien van de trailer wist ik het meteen. Deze film moest en zou ik gaan zien. Gisteren was het dan zo ver. We gingen lekker languit op de bank met iets lekkers en heerlijk warm tegen elkaar aan deze film kijken. We hebben er geen moment spijt van gehad, de spanning werd goed opgebouwd en de film verveelde geen moment. Soms heb je wel eens dat films erg langdradig worden waardoor ze dus saai worden. Dat had deze film zeker niet.

Hij blijft echt tot op het eind boeien. We zijn beide blij dat we deze film een kans hebben gegeven omdat hij zo lekker wegkijkt. Nogmaals dit is een echte aanrader als je van spannend houdt! Naar mijn idee kan deze film niet echt teleurstellen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!!

Xoxo

3 Comments on “12 feet deep film review

Geef een reactie