Ik start mijn eigen YouTube kanaal

Beauty & parfum

Het is eindelijk zover! Ik ga weer video’s maken. Ik heb dit echt zo ontzettend gemist de afgelopen tijd. Vorig jaar heb ik ook een aantal video’s gemaakt met mijn oude YouTube kanaal. Maar dat ging niet zo goed mijn camera van toen was erg slecht, het beeld was niet zo mooi en ga zo maar door.

Ik begon na te denken over wat ik wil plaatsen op mijn kanaal en kwam erachter dat ik gewoon weer video’s moest maken want dat doe ik ontzettend graag. Nu ben je vast benieuwd wat je kan gaan vinden op mijn kanaal. Nou komt ie: Make-up video’s alle beauty gerelateerde video’s, reviews, first impressions, vlogs challenges en meer. Houdt mijn kanaal dus goed in de gaten!

Ik ben van plan om minimaal 3 a 4 keer per week een video online te gooien. Of dit ook al helemaal in het begin zal zijn weet ik niet maar dat zul je vast snel merken. Ik zou het natuurlijk leuk vinden als je alvast abonneert, mocht je het niks vinden dan kan je altijd nog je, je altijd nog afmelden.

Dit is de link naar mijn kanaal!
Youtube kanaal
Youtube
Ik film met de Canon Powershot G7 X MARK II

Bedankt voor het lezen en wie weet tot op mijn kanaal!

 

 

4 Comments

 1. Sylvia Callemeijn

  30 augustus 2017 at 11:08

  Je wordt beroemd Maureen

  1. Beauty Creatures

   30 augustus 2017 at 11:19

   Haha wie weet 🙂

 2. Joke

  30 augustus 2017 at 11:18

  Kan niet op de link klikken lol

  1. Beauty Creatures

   30 augustus 2017 at 11:20

   Thanks de link is gefixt!

Geef een reactie