Films, romantisch

Everything Everything review

Everythng Everything

Een tijdje geleden zag ik de trailer van de film Everything Everything, ik was meteen verkocht deze moest ik zien. Ik was onwijs enthousiast en liet de trailer ook aan mijn vriend zien. Hij zei als je die zo graag wilt zien gaan we die kijken. ( Hij houdt niet echt van drama/romantische films maar kijkt ze altijd met me mee)

Gisteren was dan het moment aangebroken we gingen de film kijken. Ik was echt blij gewoon niet normaal haha

Beschrijving:

Everything, Everything vertelt het onwaarschijnlijke liefdesverhaal van Maddy en Olly. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon.

Wat als je niet naar buiten mag, geen frisse lucht mag inademen noch het warme zonlicht op je gezicht kunt voelen? Wat als je die prachtige buurjongen nooit een kus zal kunnen geven…? Het overkomt de 18-jarige Maddy. Door haar ziekte mag ze de veilige luchtdichte omgeving van haar huis niet verlaten. Maar Maddy is nieuwsgierig, slim en vastberaden. Zeker wanneer ze verliefd wordt op haar buurjongen Olly wil ze de fascinerende buitenwereld verkennen en haar eerste liefde ervaren.

Wat begon met staren naar elkaar van achter het raam en met tekst berichtjes als enige communicatiemiddel, groeide uit tot een hechte band. Ondanks Maddy’s aandoening willen zij alles riskeren om bij elkaar te kunnen zijn, zelfs als dit betekent dat zij alles daardoor kunnen verliezen.

Deze film was echt ontzettend mooi, de film heeft een behoorlijke plottwist. Ik zag het zo niet aankomen, en dat maakte het mooi. Het liefdesverhaal is zo ontzettend mooi gedaan je voelt de chemie en je ziet de liefde echt opbloeien. Heerlijke film, hij doet me een klein beetje denken aan The fault in our stars. Die verteld ook echt een prachtig liefdesverhaal van onvoorwaardelijke liefde.

Want onvoorwaardelijke liefde is de mooiste liefde die er is! Deze film is echt een dikke aanrader als je van romantische drama films houdt. Ik geef deze film een 8,5, daarom ga ik hem zeker weten vaker kijken!

Beauty & parfum

 

2 Comments on “Everything Everything review

Geef een reactie