Beauty, Beauty tips, Review

Houtskool poriën neusstrips Action

Houtskool poriën neusstrip

Een tijdje geleden liep ik weer eens door de Action. Ik vind het altijd leuk om daar lekker rond te kijken. En misschien ontdek ik ook nog leuke beauty stuff. Zo ook deze houtskool neusstrips, meestal word ik niet heel enthousiast van neusstrips omdat de meeste gewoon niet werken bij mij..
Deze neusstrips beloven je blackheads te verwijderen en je poriën schoon te maken.

Bij deze neusstrips dacht ik hetzelfde maar ik wou ze toch een kans geven, ik vond het interessant om te zien dat het houtskool strips waren. Meteen vroeg ik me af of deze strips ook zwart zouden zijn. Mijn nieuwsgierigheid won het en dus nam ik ze mee. Eenmaal thuis ging ik ze meteen proberen.
Houtskool neusstrips
Ik opende verpakking en zag dat er 6 stuks in zaten. Daar kom je wel even mee vooruit, ook zijn ze nog lekker budget. Maar € 0,89 cent! Zou het voor die prijs echt kunnen werken? Ik keek verder op het doosje en zag al meteen 1 minpunt, op het doosje is nergens te vinden hoelang je deze neusstrips op je neus moet houden. Best wel slecht eigenlijk! Ik heb het 15 a 20 minuten erop laten zitten totdat het een beetje hard was geworden.

Dan nu de vraag: Zijn de neusstrips zwart? Of is het weer een mooi verkooppraatje? Ik besloot de verpakking meteen open te scheuren en kwam tot de volgende ontdekking.
Houtskool poriën strip
Ze zijn inderdaad zwart! Het zwart gedeelte leg je over je neus heen, dit druk je goed aan en dan maak je de neusstrip goed nat. Zeg maar gerust helemaal doorweekt want anders werkt het niet goed. Hierna kun je lekker 15 a 20 minuten relaxen, de neusstrip doet zijn werk. Ik was op het moment van testen bij een vriendin. Wij maakten de tijd vol door gezellig te kletsen.

Poriën stripHier zit ik dan met mijn neusstrip lekker aan het relaxen. Omdat we zo aan het kletsen waren ging de tijd erg snel. De 20 minuten waren zo voorbij en we besloten ze eraf te halen. Ik was echt aangenaam verrast, er kwamen inderdaad blackheads mee. Dit kon je echt heel duidelijk zien, niet alleen dat mijn neus voelde onwijs schoon aan en zag er een stuk frisser uit.

Beauty & parfum

Ik was echt verrast eindelijk weer een product wat doet wat het belooft. Dit is misschien wel mijn meest favoriete product van dit jaar wat reiniging betreft. Ik zou zeggen ren naar de Action en haal dit topproduct in huis!

 

4 Comments on “Houtskool poriën neusstrips Action

  1. Fijn dat je hier zo enthousiast over bent! Ik heb nog geen ervaring met deze houtskool strips, enkel met de gewone. Bij mijn volgende bezoekje aan de Action neem ik ze mee naar huis.

Geef een reactie