Recepten

Gevuld Turks brood

Gevuld Turks brood

Zoals je al aan de titel kan zien draait deze blogpost weer om een recept. Vorige week kwam ik op het idee om gevuld Turks brood uit de oven te maken. Ik zat te bedenken wat we vanavond nou weer eens moeten gaan eten. We hadden sowieso zin in gehakt, dus stelde ik voor om gevuld Turks brood te maken.

Dat idee viel wel in de smaak en dus gingen we boodschappen doen want we hadden niet alles in huis. Ik hou echt van koken en van nieuwe recepten uitproberen, dit ga je dus nog vaak zien op mijn blog. Dit is genoeg voor vier stukken Turks brood.

Wat heb je nodig?
* 300 gram rundergehakt
* Turks brood
* Ui
* Knoflook
* Zout en peper
* Paprika poeder
* Soja saus
* Ketjap Manis
* Geraspte kaas

Hoe maak je het?
Verwarm je oven voor op 180 graden. Bak het gehakt gaar en voeg daarna de ui en knoflook toe. Bak dit ff goed mee, daarna kun je de kruiden en de Ketjap Manis en de soja saus toevoegen. Wij houden beide van ketjap manis en soja saus dus ik heb hier flink wat van gebruikt.

Roer dit even goed door elkaar en laat het nog 2 minuutjes staan. Snij het Turks brood en schep je gehakt kruidenmengsel erop. Wanneer je dit op alle stukjes brood hebt gedaan strooi je er geraspte kaas overheen. Leg je gevuld Turks brood in de oven en wacht tot je kaas is gesmolten. Daarna kun je genieten van dit heerlijke gerecht.

Smakelijk eten!
Gevuld Turks brood

Beauty & parfum

 

7 Comments on “Gevuld Turks brood

Geef een reactie