Review

Beyoncé Heat Rush

Beyoncé Heat Rush

Deze geur wou ik al heel erg lang hebben omdat ik hem zo ontzettend lekker vind. Mijn lieve vriend heeft echt vaak romantische buien. Een tijdje geleden kwam ie met een cadeautje thuis deze heerlijke geur van Beyoncé. Toen ik mijn cadeautje uitpakte sprong ik een gat in de lucht eindelijk had ik Heat Rush van Beyoncé.

De geur is heerlijk zoet en fris precies waar ik van hou. Ik gebruik hem niet vaak alleen voor speciale momenten. Bijvoorbeeld als mijn vriend en ik weer een maand extra samen zijn. Deze geur heeft veel speciale herinneringen voor mij. Omdat we altijd mooie en leuke dingen meemaken als ik deze geur draag.

Mijn vriend is ook helemaal weg van deze geur, hij vindt hem ontzettend lekker ruiken. Zo lekker dat als ik hem draag hij alleen maar aan het ruiken is haha. Ik geef hem groot gelijk deze geur is verslavend lekker. Hij staat dan ook in mijn top 3 met lekkerste geurtjes, binnenkort zal ik mijn top 3 geuren met jullie delen.

Heat Rush BeyoncéDit is hoe het parfum eruit ziet, erg mooi vormgegeven vind ik zelf, het is niet zoals de meeste standaard flesjes. Hij staat echt prachtig in je parfum collectie, de kleuren laten het parfum er exotisch uitzien. Niet zo gek want het is ook een exotisch parfum.

Dit is de 15 ml variant er bestaat ook een 30 ml variant en ook die zal binnenkort mijn parfum stash vernieuwen. Ik ben immers van mening dat je nooit genoeg geurtjes kan hebben. Voor iedere gelegenheid en iedere outfit een ander geurtje, dat is wat ik ervan vind.

Ik combineer mijn geuren dan ook met mijn outfits en de gelegenheid waar we naartoe gaan. Parfum maakt je look helemaal af, er zijn mensen die het overdreven vinden maar ja dit is hoe ik erover denk. Ik heb niet veel geurtjes maar wel super lekkere, helaas zijn er ook wat geurtjes gesneuveld tijdens de verhuizing van Maastricht naar Noord Holland dat is wel jammer maar ja niks meer aan te doen nu.

Wat zijn jouw favoriete geurtjes? En wat zijn de slechtste geurtjes die je ooit hebt gehad? Laat het me weten in de comments.

Xoxo

Beauty & parfum

3 Comments on “Beyoncé Heat Rush

Geef een reactie