Review, Series

Supergirl serie

Supergirl serie
Beauty & parfum

Zoals je al aan de titel kan zien heb ik vandaag weer een serie review voor jullie. Supergirl is een drama serie uit 2015. In eerste instantie dacht ik dat het niks voor mij zou zijn. Dit veranderde echter snel nadat ik de eerste aflevering keek. We vlogen door de afleveringen heen en voor we het wisten zaten we in seizoen 2.

Beschrijving Supergirl:

Supergirl verteld het verhaal van Kara Zor El (of Kara Danvers of Supergirl) – gespeeld door Melissa Benoist. Kara is een Kryptonische vluchteling welke haar superkrachten begint op te merken.

Kara Zor-El is geboren op de gedoemde planeet Krypton, maar ontsnapte op hetzelfde moment als haar neef Superman. Kara kwam pas jaren later aan op de aarde omdat de ‘lost’ was. Ze is opgevoed door haar geadopteerde familie, de Danvers, welke geen aandacht besteden aan haar fenomenale superieure krachten.

Jaren later, Kara is dan 24, woont ze in ‘National City’ en werkt als assistent bij de mediamagnaat Cat Grant bij CATCO Worldwide. Kara heeft dan al heel wat jaar geprobeerd om niet op te vallen. En dat ze vergeten is dat ze anders is als de rest.

Dit verandert allemaal wanneer ze besluit om bovenmenselijke capaciteiten te omarmen en wordt ze de held die ze al altijd had willen zijn: Supergirl.

Met de hulp van de fotograaf van de ‘Daily Planet’, James Olson, haar zus Alex en het onderzoek van de DEO (Department of Extra-Normal Operations) – de DEO heeft als hoofddoel om de aarde te beschermen tegen elke vorm van buitenaards gevaar – gaat Kara er alles aan doen om haar wereld te beschermen!

Hieronder kun je de trailer vinden.


Ik vind het zelf echt een ontzettend leuke serie, zoals ik al eerder zei had ik niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Soms moet je dingen gewoon een kans geven om erachter te komen of het wat voor je is. Sommige dingen pakken goed uit en andere weer niet, het leven is te kort om niks te proberen. Ik probeer liever veel en ga soms op mijn bek dan dat ik niks probeer en een saai leven leidt.

Goed genoeg daarover terug naar de serie. Deze serie is een echte aanrader ook als je niks met het Superman genre hebt. Ik weet zeker dat je net zo verkocht aan deze serie raakt als ik.

Kijk je deze serie ook? Of heb je deze serie gekeken? Laat me in de comments weten wat je ervan vond.

 

Geef een reactie