Review

Manic Panic hot hot pink review

Manic Panic hot hot pink

Alternatieve kleuren haarverf ik hou ervan. Ondertussen is het al blauw, groen en rood geweest. De kleur die ik hiervoor gebruikte was Vampire Red van Manic Panic. Een onwijs mooie felrode kleur waar ik veel complimentjes over kreeg.

Ik had al een tijdje uitgroei en daar wou ik vanaf, ik besloot rond te kijken op de site waar ik deze verf kocht. Mijn oog viel meteen op Hot Hot pink. Een prachtige felroze kleur, de keus was meteen gemaakt die wou ik. Ondanks dat ik nog rood haar had besloot ik deze kleur er toch overheen te gooien. Ik durf echt niet te bleken want ik ben bang dat mijn haar afbreekt en dat wil ik dus echt niet.

De verf kwam een dagje later dan gepland want ze waren hem door de extreme drukte van de sale vergeten op te sturen. Toen de verf binnenkwam begon ik meteen met verven. Toen ik het potje opentrok dacht ik meteen shit dat is echt roze.

De kleur in daglicht.
Manic Panic Hot Hot pink

Zoals je ziet is dit echt behoorlijk roze. Ik ging meteen aan de slag, toen ik klaar was besloot ik de verf 4 uur lang in te laten trekken. Nu hoor ik je denken 4 uur? Is dat niet veel te lang? Nee deze verf kun je gerust een hele nacht laten intrekken. Het is semi permanent en er zit geen peroxide of ammoniak in. Daarnaast is de verf ook nog 100% vegan en niet op dieren getest! Een top product dus.

Na die 4 uur was het tijd om mijn haar te gaan uitspoelen, de verf was er immers goed ingetrokken.
Toen ik uiteindelijk klaar was was het al donker en kon ik het resultaat niet zien. Balen nu moest ik wachten tot de volgende dag.

Toen ik de volgende dag mijn haar zag was ik erg enthousiast. Mijn haar was donkerrood met een roze gloed. Gaaf dacht ik. Later die dag moest ik naar buiten en eenmaal in het felle zonlicht viel de kleur pas echt goed op. Mijn haar was toch wel behoorlijk roze met rode en paarse tinten. Erg gaaf, ik kreeg veel complimentjes ook van mensen op straat. Ik ben er echt heel blij mee en zal nog heel lang dit kleurtje houden.

De verf zelf is echt top, ja iedere keer als je in de regen loopt of gaat douchen geeft de kleur ene beetje af. Dat is niet meer dan normaal want de verf is semi permanent. Ik heb hier niks verkeerds over te zeggen, de haarverf van Manic Panic blijft bij mij lang mooi. Ik bestel alleen nog maar hun verf omdat dat gewoon het beste werkt voor mij. En omdat ze prachtige kleuren hebben uiteraard.

Beauty & parfum

Hier nog een foto van het resultaat, deze foto is helaas niet in de zon genomen dus de werkelijke kleur spring er niet uit ui.
Manic Panic Hot Hot pink

 

2 Comments on “Manic Panic hot hot pink review

Geef een reactie