Boeken

Mam ik bel je zo terug recensie

Mam ik bel je zo terug
Beauty & parfum

Zoals je aan de titel kan zien heb ik vandaag weer een boeken recensie voor jullie. Ditmaal over het waargebeurde boek: Mam ik bel je zo terug, misschien heb je wel eens gehoord van Nadine Beemsterboer. Een prachtige jonge meid in de bloei van haar leven, helaas is het leven haar veel te vroeg ontnomen door haar ex vriend.

Beschrijving:
Nadine leeft zoals veel andere jonge meiden, dynamisch en bruisend. Op haar zeventiende krijgt ze vlinders in haar buik, ze wordt verliefd op Gerold. Hun relatie ontwikkelt zich, ze beleven mooie momenten samen. Maar er komen geleidelijk ook donkere wolken, de ideeën over wat een goede relatie is lopen steeds meer uiteen en na bijna drie jaar maakt Nadine het uit, zet er een dikke punt achter.

Gerold accepteert dat niet en blijft contact zoeken. Ondanks dat Nadine steeds weer zegt dat niet te willen, weet hij haar toch nog één keer naar zijn huis te lokken. Dat blijkt een fatale afspraak, met talloze messteken maakt hij een eind aan haar leven. In dit boek vertelt Wanda het levensverhaal van Nadine tot en met dat gruwelijke moment in december 2006. Dan volgen de reconstructie, de rechtszaak en de veroordeling.

Mijn mening:
Wauw, wat een mooi en ontroerend boek is dit. Het boek begint vanaf waar Nadine geboren wordt. Het wordt meteen al heel pakkend geschreven, de schrijfstijl van Wanda leest ontzettend fijn. Het boek is erg emotioneel geschreven, je voelt alle pijn die deze familie meemaakt. Mijn nekharen gingen ervan overeind staan en ik heb zeker wat tranen gelaten. Hoe kan iemand in staat zijn om een jong en onschuldig meisje in de bloei van haar leven te vermoorden? Dat vraag ik me serieus af.

Dit boek is een van de mooiste waargebeurde boeken die ik ooit in mijn leven gelezen hebt.
Je voelt de pijn en het verdriet gewoon zelf omdat het zo diep zit. Ik kan dit prachtige boek echt aan iedereen aanraden. Zelden zal je een boek vinden want zo eerlijk rauw en mooi geschreven is.
Dus ben je gek op waargebeurde boeken? Twijfel dan niet en bestel dit prachtige boek nu!

Geef een reactie